Clarvăzătorul Sheps: despre obiceiurile proaste la care trebuie să renunți pentru a deveni bogat

Banii constituie unul din mijloacele care, inevitabil, dictează nivelul de trai al oamenilor, bunăstarea materială. Fiecare persoană este tentată să-și sporească câștigurile, acest lucru fiind de altfel unul dintre atuurile marilor oamenilor de succes. Din păcate, nu toți reușesc să dea roadă acestui fapt și atunci încep să acuze locul de muncă rău plătit, câștigul infim de mic, lipsa de comunicare cu șeful etc.

separator

Alexandr Sheps, unul dintre învingătorii proiectului televizat «Битвa экстрасенсов» a dezvăluit pe blogul său o serie de lucuri care îi împiedică pe oameni să se îmbogățească. Așadar, iată ce spune autorul.

1. Obiceiul constant de a te plânge

Un obicei groaznic, în viziunea autorului. Dacă te lamentezi în mod constant că nu îți ajung banii, că viața ta este nefericită etc. stereotipurile se înrădăcinează în subconștientul tău și, prin urmare, însuși te reprogramezi spre sărăcie și nereușite.

Se știe că gândul este un lucru material, spune autorul. Dacă crezi că viața ta este teribilă, devine așa și cu cât o persoană se plânge mai mult de nefericire, cu atât mai rău evoluează starea de lucruri. Potrivit lui Sheps, banii nu vor veni niciodată la astfel de oameni.

2. Obiceiul de a vrea totul și imediat

Toată lumea, probabil, se întrebă: „Cât de repede poți să te îmbogățești?” Ei bine, pentru a deveni bogat, trebuie să faci un efort și să pierzi mai mult timp. Nu poți obține totul deodată, nimic nu poate fi realizat ușor și simplu. Doar cei care nu se tem de muncă, de riscuri și de greșeli vor deveni bogați.

3. Tendința de a lucra din greu la o slujbă nepotrivită

Psihologic, nu poți reuși la un loc de muncă care să nu îți aducă bucurie și plăcere. Pentru a atrage bani în viața ta, trebuie să faci ceea ce te interesează, iar munca trebuie să placă câtuși de puțin.

4. Obiceiul invidiosului

Egoismul și invidia sunt alte două lucruri care încă nu au ajutat pe nimeni să se îmbogățească. Sentimentul ,roade” individul dinspre interior, condice la boală, suferință și singurătate. Pismuind succesele altora, orice om nu poate prospera în realizarea planurilor sale și se ,,împotmolește”, pur și simplu.

5. Obiceiul de a face economii

Potrivit extrasensului, nu este bine să faci economii în casă pentru sănătate, copii și educație. De asemenea, nu merită să cumperi lucruri ieftine. Daca vei ,,tremura” pentru orice ban nu te vei îmbogăți niciodată. Acest lucru însă nu înseamnă că trebue să faci mari cheltuile, nechibzuite, și să risipești banii. Pur și simplu, uneori, încearcă încearcă să cheltuiești bani pentru lucruri scumpe și mult dorite.

7. Pierzi timpul, amâni

Trebuie să îți gestionezi timpul rațional, este de părere Sheps. Bani nu vin la cel care își petrece viața fără noimă. Sheps recomandă să nu pierzi timpul și să îți implementezi ideile imediat. Obicieiul de a aștepta momentul potrivit pentru ,,când se adună stelele în favoarea ta” este unul greșit. Orice idee care îți surâde pune-o în practică mediat.

Alexander Sheps susține că acestea sunt principalele cauze ale tuturor nereușitelor și sărăciilor oamenilor.

Acest obicei zilnic crește riscul de diabet zaharat
Articolul anterior
Marina Șura, despre sarcină! Iată ce pofte de graviduță are artista
Articolul următor
Alte articole interesante