Compatibilitate sexuală în funcție de zodie!

Compatibilitatea sexuală poate să existe sau poate să lipsească cu desăvârşire, iar una dintre cauzele care determină acest lucru ţine de influenţa astrală. Unele zodii se potrivesc de minune când se întâlnesc în pat, iar apropierea altora nu se sfârşeşte decât printr-un imens eşec. Vezi și tu cu cine ești și cu cine nu compatibilă în pat!

separator

Berbec

berbecBerbecul este o parteneră căruia îi place adrenalina şi jocul cu fanteziile. Energia sexuală te face să te potrivești cu gemenii, leii, săgetătorii sau vărsătorii.

O puternică atracţie sexuală, dar care nu va dura prea mult există între berbec, rac sau chiar fecioară.

Peştii sunt cei care te vor dezamăgi din cauza tendinţei lor de a visa şi a idealiza tot ce îi înconjoară, iar fecioara te va obosi cu obsesia ei pentru perfecţiune.

Taur

taurTaurii de obicei sunt serioși, conservatori, dar extrem de senzuali. Au nevoie de siguranţă şi de consecvenţă chiar şi în pat.

Uşor adaptabili la dorinţele partenerului, taurii pot trăi experienţe sexuale de neuitat cu nativii din rac, fecioară, capricorn și peşti.

În schimb vor avea dezamăgiri profunde alături de nativii din zodia berbec sau leu. Nici vărsătorul nu îi va mulţumi, ba chiar îi pot speria cu propuneri sexuale bizare.

Gemeni

gemeniDestul de capricioși când vine vorba de sex, gemenii îşi găsesc cu dificultate compatibilităţile sexuale. Cu toate acestea pot găsi acea flacără mult dorită alături de berbec, leu, vărsător şi poate fecioară.

În schimb, dezamăgiri pe plan erotic pot avea alături de nativii zodiei rac și balanţă. Nici scorpionul nu este o partidă de sex recomandată, având în vedere că acesta este prea posesiv pentru spiritul libertin al gemenilor.

Rac

racPentru un rac, sexul înseamnă boom emoţional, sensibilitate şi pasiune. El poate face pereche foarte bună cu cei care îi oferă încredere, care reuşesc să îi cunoască întru totul şi care îi vând iluzia unei iubiri de poveste. Din acest considerent racii pot trăi experienţe orgasmice alături de scorpioni, peşti, fecioare şi în anumite cazuri nativii din taur. Aceştia din urmă au acele trăsături de care tu ai nevoie în primul rând.

Nu se vor putea apropia de vărsător care pare mereu rece şi lipsit de afecţiune, de berbec care are o percepţie asupra sexului total diferită de a sa. Nici leul nu este compatibil sexual, deoarece pot agasa racii cu narcisismul său înnăscut.

Leu

leuNativii zodiei leu iubesc să fie dezinhibaţi în relaţiile sexuale şi nu reuşesc să convieţuiască decât cu partenerii care le seamănă sau care îi venerează. Se pot potrivi sexual cu săgetătorul, gemeni şi cu berbeci. Uneori pot trăi o atracţie sexuală foarte puternică şi alături de balanţe.

Alături de rac, vărsător  sau peşti, vei avea doar dezamăgiri.

Fecioară

fecioaraFecioara este senzuală şi romantică, iar tendinţa spre perfecţiune îi dă mari bătăi de cap. Astfel dacă eşti născută sub acest semn astral, în pat, îţi vor fi pe plac taurul, racul, scorpionul sau capricornul.

Dezamăgită poți rămâne după o relație cu: berbecul şi gemenii, deoarece amândoi nu sunt deloc atenţi la detalii.

Balanţă

balantaBalanţa excelează în romantism, este afectuoasă, tandră și uşor visătoare. Cu toate astea însă, adoră momentele de spontaneitate sau de intensitate maximă.

Sexual se potrivește perfect cu: gemenii, leii sau chiar vărsătorii.

Evită să ajungi în pat cu: scorpionul care cere prea mult şi săgetătorul care este prea superficial.

Scorpion

scorpionCreativă, dominatoare şi dezinhibată – așa poate fi descrisă femeia născută sub acest semn astral. Astfel alături de raci, fecioare sau peşti îşi poate găsi jumătatea.

Incompatibilitate sexuală are alături de balanţă  care este prea indecisă, gemeni și capricorn.

Săgetător

sagetatorJucăuşă şi pasională, nativele acestei zodii văd sexul ca pe o distracţie care le face cunoştinţă cu adrenalina şi cu noul. Te vei regăsi sexual lângă berbeci, vărsători, lei și fecioare.

Nu reprezintă mare plăcere partidele de sex cu taurii, deoarece sunt prea serioşi şi pretind o prea mare stabilitate, racii sau balanţele care te obosesc cu gesturile lor regizate.

Capricorn

capricornNativele din capricorn sunt parteneri sexuali liniştiţi, fără vreun zbucium neînţeles. Iubesc aventurile, dar la fel de mult şi sexul cu parteneri de-o viaţă. În pat, fac echipă bună cu: taurul, fecioara, scorpionul sau peştii, deoarece aceştia sunt senzuali şi profunzi.

Din cauza că gemenii şi berbecii sunt prea infantili, iar vărsătorul prea pervers, nu te vei simți bine în pat cu ei.

Vărsător

varsatorRenumită pentru spiritul nonconformist, vărsătorul iubeşte extravaganţele sexuale, iubeşte detaliile picante şi nu este deloc răbdător. Sexul pentru un vărsător are ceva futurist şi riscant. Iubeşte sexul la telefon, jucăriile sexuale cele mai ciudate şi dialogul sexual murdar. Este compatibil cu nativii din berbec, gemeni, săgetători și uneori cu fecioara.

În pat nu se simte bine alături de: rac, taur și capricorn.

Peşti

pestiDacă eşti născută sub acest semn astral, atunci eşti o parteneră sexual care nu are limite când vine vorba de plăcerea partenerului. Adori jocurile erotice, trăieşti partidele de sex la intensitate maximă şi ai tendinţe perverse. Însă, într-o aceeaşi măsură iubeşti cu tandreţe…

Te potriveşti sexual cu racul, scorpionul, peştii și taurii.

La polul opus, se află relaţiile tale sexuale cu cel născut sub semnul astral vărsător, capricorn și berbec, deoarece sunt mult prea raţionali.

Semne care arată că ești mult prea dependentă de partenerul tău

A avea o conexiune puternică cu partenerul poate fi un lucru bun și o mărturie a faptului că relația dintre voi este una extrem de puternică. Deși este necesar să petreci timp de calitate alături de partener, este esențial să îți păstrezi inclusiv o relație sănătoasă cu prietenii, familia și, cel mai important, cu tine însăți.

A avea o identitate în afara relației de cuplu este atât sănătos, cât și esențial pentru succesul și longevitatea unei relații romantice. Există însă unele semne de alarmă ce arată că ești mult prea atașată de partenerul tău și le poți descoperi mai jos, conform www.elle.ro.

Nu îți găsești fericirea în afara relației de cuplu

Ar trebui să fim fericiți alături de partener, însă atunci când el devine singura ta sursă de bucurie și fericire, acesta este un lucru periculos. Înseamnă că, dacă el va dispărea din viața ta, nu vei mai avea abilitatea de a-ți găsi fericirea și de a te simți împlinită.

Te superi pe partener fără a avea un motiv anume

Când ajungi să petreci mult prea mult timp alături de partener, vei observa că te deranjează chiar și cel mai mic lucru pe care îl zice sau îl face. Acest lucru este cauzat de faptul că sunteți mereu unul lângă celălalt, atât fizic, cât și în gânduri, chiar și fără a fi conștienți de acest lucru. Este adevărat că, uneori, este nevoie de timp petrecut separat și veți observa că acest lucru vă va întări relația.

Ai nevoie ca el să fie mereu alături de tine

Dacă ești prea dependentă de partener, s-ar putea să te simți de parcă nu poți face nimic în viață fără ca el să fie mereu lângă tine. Deși în teorie acest lucru poate părea romantic, în realitate doi parteneri care se simt confortabil să petreacă timpul unul departe de celălalt au găsit cheia unui stil de viață productiv și care îi împlinește personal.

Te distanțezi de familie și prieteni

Ai început să observi că parcă nu mai ai deloc timp penru familie sau pentru prietenii care îți erau apropiați înainte de a începe această relație? Acest lucru poate fi cauzat de faptul că dependența de partener îți ocupă tot timpul. Este important să ai relații sănătoase și în afara celei cu partenerul.

Ești geloasă pe succesul și realizările lui

Ești atât de implicată în viața partenerului încât te poți trezi cu sentimente neplăcute de gelozie atunci când acesta se bucură de succes pe plan profesional sau când lucrurile care îl pasionează îi aduc laude. Acest lucru este cauzat de faptul că nu mai ai pasiuni personale și nici dorință de succes și că preferi să fii mereu pe locul doi, acordându-i lui toată atenția ta.

Ai nevoie de aprobarea lui pentru orice

Partenerul tău nu va fi de acord și nu va aproba tot ceea ce gândești sau zici. Acest lucru înseamnă să faci parte dintr-o relație și să iubești o persoană cu o personalitate unică, așa cum ești tu. Dacă nu ești sigură pe propria ta persoană și ai nevoie constant de aprobarea lui, atunci nu vei găsi puterea de a duce la bun final nimic din ceea ce îți propui.

Nu te preocupă nimic în afară de ceea ce îl preocupă pe partenerul tău

Este ceva normal ca partenerii din cuplu să aibă aceleași preocupări sau hobby, însă este foarte important pentru propria ta persoană ca să te ocupi și de alte lucruri care îți trezesc interesul. Poate fi vorba de un curs de machiaj, de gătit, de seri petrecute la film cu cele mai bune prietene, călătorii cu colegele de la job, orice. Dacă nu ai alte interese în afară de cele ale partenerului, acest lucru indică faptul că ești mult prea dependentă de el pentru a reuși să simți fericire și împlinire în toate ariile vieții tale.

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Legume călite „stir-fry”
Articolul anterior
Brio Sonores!!!! Andra și-a făcut cruce când i-a auzit la ”Românii au Talent”!
Articolul următor