Cred că astăzi mi-am înșelat soția

Un bărbat căsătorit a povestit cum era cât pe ce să-și înșele soția, după ce a văzut o femeie foarte frumoasă la supermarket. Iată ce s-a întâmplat după ce tânăra a întors capul:

separator

sotie(2)

“Am văzut o femeie frumoasă și m-am gândit că aș putea să îmi înșel soția cu ea.
Trebuie să recunosc, este puțin jenant, dar cred că azi mi-am cam înșelat nevasta. Pentru a explica mai bine la ce mă refer, am fost la supermarket să cumpăr câteva produse pentru mine – știți la ce mă refer: pensetă pentru sprâncene, unghieră, trimmer de barbă, spumă de ras, câteva bucăți de carne, sarcine – și în timp ce stăteam la coadă, cu câțiva pași înaintea mea era o femeie care m-a dat pe spate.

M-am gândit “Wow, ce norocos este tipul care o are ca soție sau iubită!”… Apoi mi-am dat seama că este soția mea…. Știi, nu m-am gândit niciodată că îmi pot vedea soția la același supermarket, la aceeași linie la casa de plată, trăindu-și viața ei fără să știe că suntem amândoi în același loc, în același timp, însă cu diferite mașini.
Între noi era o singură persoană, așa că mi-am privit cu drag soția mea minunată în timp ce încercam să îi trimit mesaje: “Hey, focoaso!”, “Ce ai de gând să îmi cumperi de data asta, mândro?” Niciunul din acestea două nu i-a atras atenția, ea încercând să găsească prin geantă un cupon de reducere pe care îl putea folosi pentru aceste cumpărături.”

Citește continuarea pe kudika.ro!

Ce se întâmplă cu carnea expirată din supermarketuri? Dezvăluirile unui angajat
Articolul anterior
E simplu. Scapă de cearcăne pentru totdeauna!
Articolul următor
Alte articole interesante