Cristina Oxentii: Ce delicii a pregătit noul tranzit al planetei Jupiter pentru fiecare zodie!

Din 9 septembrie, planeta Jupiter va păși pe tărâmul Balanței, unde se va afla până pe 14 octombrie 2017. Nativii tuturor zodiilor vor savura din plin din darurile oferite de noul tranzit al planetei binefăcătoare pe diverse sfere ale vieții. Timp de 13 luni, Jupiter va marca, în sens pozitiv, tot felul de parteneriate de afaceri, de viață. Se așteaptă să crească numărul căsătoriilor, logodnelor, colaborărilor care se vor dovedi productive în timp.

În următoarea perioadă, vom pune accent pe frumos, estetică, pace și etică. Oamenii vor căuta să se înconjoare de persoane care să corespundă propriilor criterii, cu care să se înțeleagă din priviri, din gesturi. Ne vom reaminti de fluturii din stomac și vom fi mai inventivi în amor, declară astrologul Cristina Oxentii pentru Unica.md.

separator

Balanțele vor fi în centrul atenției din toamna lui 2016 până în toamna lui 2017, fiind urmate de nativii din Gemeni și Vărsători. Ce delicii aduce Jupiter fiecărui nativ în parte, află mai jos:

Berbec

Începe o primăvară veselă și jucăușă, ca după o iarnă lungă și geroasă pe plan sentimental. Poți închega atât parteneriate de viață, cât și colaborări profesionale de succes. Marele benefic Jupiter a decis ca de acum încolo timp de mai bine de un an să-ți ofere posibilitatea să înflorești relațiile existente. În calea ta vor apărea oamenii pe care îi cauți, vei atrage intuitiv oamenii potriviți.

Taur

Așteaptă-te la o perioadă productivă, dar și condiții mai favorabile la job, la studii. Vei sesiza indulgența colegilor, superiorilor. Pentru că volumul de lucru va exploda, vei acorda timp și programelor de energizare a organismului, tratamentelor profilactice ori de reabilitare. Per ansamblu, vei sesiza o stare de fericire în mediul tău profesional, iar rezultatele muncii vor depăși așteptările.

Gemeni

Bezele dulci în stânga și în dreapta. Sectorul dragostei stă sub auspiciul astral în următorul an. În relația de cuplu nu va fi loc de monotonie, ci de seri romantice, sub clar de lună și fluturi prin stomac. Admiratorii vor succede pe rând, iar dacă ești liber de angajamente ai toate șansele să începi o relație bazată pe respect. Vei fi inventiv, creativ, iar un hobby, poate deveni peste noapte o sursă bună de venit.

Rac

Profiți de căldura căminului, de prezența celor dragi în viața ta. Te implici activ în dezvoltarea relațiilor interpersonale, aduni oamenii scumpi la un loc, la o manifestare. Unii dintre voi, vor fi preocupați de achiziționarea unui imobil, teren, alții vor aduce armonie în casă prin înfrumusețarea locuinței. Cert, e că te vei simți împlinit și fericit acasă, la masa de sărbătoare.

Leu

Drumurile, fie și de scurtă durată, deplasările la studii ori pentru un job mai bine plătit îți vor aduce satisfacții imense. Vei reuși să adopți o comunicare sănătoasă cu oamenii din anturajul tău. Vei fi mai deschis către socializare, vei avea plăcerea să mai vorbești cu vecinii, să te vezi cu frații, verii și alte rude.

Fecioară

Așa cum Jupiter te-a bucurat din plin în ultimul an aflându-se în semnul nașterii tale, de acum încolo îți va aduce beneficii materiale și înmulțirea averilor deținute. Munca ta va da roade, iar rezultatele vor fi cât se poate de satisfăcătoare. Vei simți un confort psihologic pe plan material și o liniște sufletească că ai reușit să aduni sumele necesare pentru achizițiile propuse și pentru nevoile cotidiene.

Balanță

Ți se deschid larg ușile către o nouă lume, se găsesc oameni care să te sprijine, să te sponsorizeze. Și tu aduci bucurii imense în viața altor oameni. Începi să te uiți mai mult prin oglindă, să faci o schimbare de look, radiezi de fericire și bunădispoziție. Dacă ești pofticios, atunci mare atenție. Riști să crești în greutate, nu doar de la gustoșeniile care îți fac din ochi, dar și de la bucuriile oferite de astre.

Scorpion

Din câte se pare, emoțiile negative și nemulțumirile de sine pleacă. Începi să vezi frumosul în jur și să dăruiești iubire. Cauți să-ți mulțumești în fel și chip ființa iubită și nu mai economiseşti când vine vorba să-i satisfaci mofturile. Totodată, ai putea depista cât de bine e să fii împreună cu cineva, departe de tumultul vieții, să te bucuri de singurătate ori, chiar, să profiți de izolare pentru meditații și activități personale.

Săgetător

Lumina reflectoarelor cade pe tine. Devii mai activ pe rețelele de socializare, pe la mondenităţi şi alte apariţii publice. Întărești relațiile cu amicii, savurezi din plin participarea la diverse manifestații alături de camarazi. Planurile tale au sorți de izbândă, iar proiectele în care ești implicat dau roade.

Capricorn

Muncești intens ca să mai urci o treaptă pe scara ierarhică. Eforturile tale vor fi răsplătite din plin. Vei fi pus pe piedestal, așa cum meriți, iar șefii or să te aducă drept exemplu. Autoritatea ta va crește considerabil și vei atinge culmile fericirii.

Vărsător

Studiile de calitate, cele superioare, cursurile de calificare și călătoriile în scop de cunoaștere îți vor aduce bucurii mari. Poți întâlni o persoană deosebită care să-ți devină mentor de viață. Cei care n-au studii complete, pot urma calea învățământului, iar alții se vor decide să mai facă vreo facultate. Călătoriile la mare distanță îți vor deschide noi dimensiuni ale cunoașterii.

Pești

Beneficii materiale de pe urma unor lucrări în comun cu terțe persoane, de la companii mari, sponsori, cadouri, moșteniri și alte posibilități. Vei cunoaște o maturizare personală, a înțelegerii vieții și legilor naturii.

Cristina Oxentii, astrolog

Vera Brejneva a vorbit despre viața de familie cu Konstantin Meladze
Articolul anterior
Un nou caz de intoxicaţie în masă! Mai mulţi copii au fost internaţi în stare gravă la spitalul din Cimişlia
Articolul următor
Alte articole interesante