Cum arată şi unde este amenajat parcul sexului

Insula Jeju a fost timp de generaţii destinaţia preferată pentru luna de miere în Coreea de Sud, datorită climei semitropicale, foarte căutată într-o ţară care suportă temperaturi extreme pe timp de iarnă. Acesta se află la o distanţă de numai o oră cu avionul de la Seul.

separator
parcul-erotic-3

Peste 100 de sculpturi

Amenajarea parcului tematic „Jeju Loveland” pe insula scăldată de apele Mării Galbene a revoluţionat conceptul de destinaţie turistică.  Aici sunt peste o sută de sculpturi erotice rupte parcă din Kama Sutra.

Peste 7 milioane de turişti pe an

Vizitele în „parcul tematic al sexului” – după cum a fost denumită zona  – sunt interzise celor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Ele nu pot dura mai mult de 40 de minute în timpul zilei şi 50 de minute noaptea. Parcul se deschide la ora 09:00 şi se închide la miezul nopţii.

parcul-erotic-2 parcul-erotic-4 parcul-erotic-5

Toate statuile sunt însoţite de un mic comentariu umoristic. Se pot vedea, de asemenea, înregistrări video, aplicaţii interactive, expoziţii cu conţinut sexual.

Potrivit organizatorilor, „Jeju Loveland rupe tabuurile legate de sex, iar vizitatorul poate aprecia frumuseţea naturală a sexualităţii”.

parcul-erotic-8 parcul-erotic-9 parcul-erotic-10

Insula Jeju este considerată una dintre principalele atracții turistice din lume, cu peste şapte milioane de vizitatori pe an.

Cerceii pentru mireasă! Ce model alegi tu?
Articolul anterior
Fasolea verde te slăbeşte. Află ce nu ştiai despre ea
Articolul următor
Alte articole interesante