Cum cucerești orice bărbat

Arden Leigh, o americană în vârstă de 27 ani a scris un bestseller, „The New Rules of Attraction „, în care împărtășește femeilor din întreaga lume câteva trucuri pentru a cuceri bărbatul dorit.

separator

Tânăra spune că și ea a fost timidă, dar a învățat să depășească acest handicap datorită sfaturilor unor profesioniști. Iar acum poate obține atenția oricărui bărbat, fără să facă un efort prea mare.

oiui

Iată deci recomandările ei:

1. Bărbaților le place „vânătoarea”, iar femeile nu ar trebui să le ia acest privilegiu. Poți aborda un bărbat indirect, fără ca el să banuiască ceva. Nu-i acorda o atenție specială și nu va bănui niciodată că ești interesată cu adevărat de el. Plimbă-ți ochii relaxată prin încăpere și continuă să dai atenție și altor bărbați, nu doar lui.

2. Lucrează asupra aspectului tău exterior până vei fi perfect mulțumită de ce vezi în oglindă. Și când realizezi acest lucru, vei căpăta o încredere în tine.

3. Nu-ți fie teamă să abordezi direct un bărbat pe care îl consideri atrăgător. Dacă ești într-un bar, de exemplu, poți merge la el și la grupul lui de prieteni și să-i întrebi dacă sărbătoresc în seara asta ceva în mod deosebit.

4. Creează-ți și rafinează-ți brandul personal până ajungi femeia din visele tale: puternică, independentă și sigură pe ea. Te poți apoi rebrandui de mai multe ori de-a lungul vieții.

Sursa

Gestul lui Filip Kirkorov pune pe fugă jurnaliștii
Articolul anterior
Ce-a vrut să zică Guz cu acest videoclip ”01.01.86”!
Articolul următor
Alte articole interesante