Cum îi poți spune partenerului că nu te satisfice în pat!

Nu avem nevoie de statistici pentru a

separator
ști că: foarte multe femei mimează orgasmul, iar majoritatea bărbaților se cred mari și tari, crezând ca își satisfac partenerele. Peste 80% dintre bărbați spun că partenerele lor au avut parte de un orgasm senzațional, în vreme ce doar 60% din femei pot afirma acest lucru.

viata-sexuala

4De aici, concluzia: femeile mimează orgasmul pentru a le face pe plac bărbaților și pentru a-i face să se simtă cei mai buni. Partea gravă este că bărbații nu prea își dau seama că partenerele lor nu sunt pe deplin satisfacute, iar acestea la rândul lor, nici nu se gândesc să le împărtășească partenerilor adevărul.

Știm că este greu să recunoști realitatea, ajungi să te gândești că îi vei răni sentimentele, că se va supăra pe tine sau alte multe chestii care îți pot crește nivelul de stress. Însă dacă îți dorești o relație serioasă și stabilă, trebuie să-ți confrunți temerile și să scoți adevărul la iveală. Iată ce ar trebui să faci pentru a nu-i distruge încrederea în sine, dar în același timp pentru a-l învăța să facă ceea ce vrei tu.

Spune adevărul!

  • dv2174008Asigură-l că te poți bucura de latura sexuală a relației voastre, chiar și fără un orgasm și că pentru o femeie orgasmul nu este totul.
  • Laudă-l și acordă-i “note bune” pentru lucrurile pe care le face bine, după care încearcă să-i explici ce ți-ai mai dori în plus.
  • Spune-i de ce ai nevoie pentru a ajunge la punctul culminant, despre dorințele tale sau eventual de noile tehnici sexuale, pe care vrei să le introduci în viața voastră sexuală.
  • Dacă ai o relație bună și de durată, nu ar trebui ca între voi să existe tabuuri, ci trebuie să poți discuta deschis despre orice dorință ai avea fără să te simți jenată.

Reține: doar dacă vei discuta cu el deschis, vei înțelege și vei vedea cum nu va lua acest fapt în nume de rău și va accepta orice propunere cu plăcere.

text: Iulia Arnaut

Astăzi Unica.md face 2 ani!
Articolul anterior
Cum să te îndrăgostești din nou de soțul tău?
Articolul următor
Alte articole interesante