Cum îl aduci la impotență?!

Bărbaților le place sexul, dar mai puțin să și vorbească despre el. Iar dacă mai apare o problemă, ei se retrag și îți vine cam greu să înțelegi ceva. Vezi mai jos câteva cauze, enumerate de bărbați, prin care o femeie poate aduce partenerul până la impotență.  Poți face lucruri, după care el să nu te mai dorească.

separator
60666323

Limba ascuțită a partenerei…

 Nu te pripi, nu e ceea la ce te-ai gândit. Nu e vorba despre sexul oral, dar despre capacitatea femeilor de a ucide orice cu ajutorul cuvintelor, inclusiv potența unui bărbat.

Vasile, 32 de ani: ”Se întâmplă să întâlnești o fată superbă și de dragul unei nopți cu aceasta, ai fi în stare să faci orice. Un corp frumos, privirea, manierele, felul de a zâmbi, gesturile – o admiri și pierzi orice logică în gândire. Dar pentru fete e puțin doar atât, pentru a fi pregătite de următorul pas spre dormitor ele au nevoie de discuții. Și aici nu de puține ori apar problemele. Nu știu de ce, dar multe domnișoare consideră, ca bărbatul trebuie supus unor teste, se ascund în spatele unor jocuri. Și poate că n-ar fi mare lucru, dar arta de a flirta frumos o dețin doar puține dintre ele. Iar discuțiile pot ajunge în glume proaste la adresa bărbatului. O înțepătură despre felul cum arată acesta, altă înțepătură despre situația sa financiară, o a treia  de genul ”toți bărbații sunt niște…” și te uiți mai atent la ea. Și începi să observi că sânii ei nu sunt cine știe ce, și părul ei parcă e nespălat… Și gata: pasiunea a trecut, dorința de a mai face sex cu ea – nu mai e! ”
Concluzie: ai grijă de orgoliu lui, vrei mai mult decât o simplă cunoștință? –Nu critica!

impotentad

Dușmanul sexului – lenjeria intimă

Lenjeria intimă a unei femei – este un detaliu foarte important! Chiloții uzați și bretele întinse ale sutienului și cu ațe ce ies din el- sunt în stare să ucidă și cea mai bună potență. Nu ești sigură de lenjeria ce o ai pe tine, găsește o modalitate de a o da jos, fără să o observe el.

Lenjeria pierdută în drum spre dormitor e permisă doar în cazul dacă aceasta e superbă. Ai grijă, absorbantul  nu e o surpriză plăcută văzului.

holly-weber-stil-barbatesc-galerie-foto-ampla-fete-frumoase-fotomodel-lenjerie-intima-5

Subraț neepilat și picioare țepoase…

Mirosul natural al corpului majorității femeilor este frumos. Multor  bărbați le place  mirosul pielii curate a unei femei și mai ales după o partidă de amor.  Dar mirosul de transpirație, subraț neepilat sau țepii firelor de păr crescute pe picior – omoară mult din dorința unui bărbat.
La acest capitol includem și igiena zonei intime.  Părul pubian în exces nu este acceptat de majoritatea bărbaților. Desigur, fiind luat de val, s-ar putea nici să nu observe, sau dimpotrivă se poate rupe totul.

how_to_seduce_women_27829400

Sexul la comandă- încă o modalitate de a-l aduce la impotență
Victor, 27 ani: ”Am avut o relație cu o domnișoară foarte interesantă. Toate erau bune la ea, dar din primile minute ale sexului și până la sfârșitul acestuia a dat numai indicații. Cuvintele: acum, mai mult, mai repede, mai încet – au fost ca niște blesteme pentru mine. Din adolescență știu că fetele pentru a ajunge la orgasm au nevoie de mai mult timp și țin cont de aceasta.  Dar aici sexul s-a transformat într-un program bine organizat și ca rezultat: ea a obținut orgasmul mult dorit, iar eu mi-am pierdut erecția. Ne-am despărțit”.

media_136972361913357800

Impotență temporară în cinstea amintirilor despre fostul

Măiestria sexuală a fetei este o nuanță importantă într-o relație. Dar ai grijă, ca actualul partener să nu afle ce, când și cu cine ai învățat. Nu-i povesti cu lux de amănunte întreaga ta experiență sexuală. Încercarea de al compara cu ”foștii” în orice, și mai ales în pat, poate duce la piederea potenței.

Cremele de protecție solară încetinesc îmbătrânirea premature a pielii
Articolul anterior
Gimnastică facială pentru reîntinerire
Articolul următor
Alte articole interesante