Cum îl convingi să te ceară de soție!

Fiecare fată care a întâlnit bărbatul visurilor și cu care vrea să-și petreacă toată viața, speră să se căsătorească într-o bună zi. Însă nu mereu iubitul este pregătit să facă acest pas, sau pur și simplu nu-și dă seama că este timpul să aducă relația la un alt nivel. Îți ofer câteva metode cum să faci astfel ca iubitul tău să te ceară în căsătorie, fără ca el să înțeleagă acest lucru.

separator

5Prima metodă

La sigur în cercul vostru de prieteni există perechi căsătorite și au copii. Strădui-te cât mai des posibil să îi vizitați. Dacă iubitul tău va vedea cu proprii ochi cum este viața de familie sau  zâmbetul unui copil – în subconștient va începe să-și imagineze cum ar fi să aibă și el asemenea bucurie.

 

1A doua metodă

Această metodă este ideală pentru femeile a căror iubiți au o legătură puternică cu familia și țin cont de părerea părinților. Fă tot posibilul să fii pe placul lor, vizitează-i cât mai des, felicită-i când este o sărbătoare și cumpără-le cadouri. Dar cel mai important, fă-i să înțeleagă că îl iubești și ai grijă de fiul lor. Dacă alesul tău crede că mama este sfântă și o respectă enorm, încearcă puțin să-i semeni. Poate chiar părinții vor fi cei care îl vor impune să te ceară în căsătorie.

4A treia metodă

Această metodă este pentru genul de bărbați aventurieri. Dacă ești sigură că îl iubești și că într-un final te va cere, încearcă să organizezi întâlnirile în fața Stării Civile. Nu încerca direct să-i amintești de căsătorie, ci glumește cu subînțeles pe acestă temă. Reține: insistând asupra căsătoriei, bărbatul va fugi și mai departe de tine.

2A patra metodă

Uneori nu trebuie la infinit să aștepți cererea în căsătorie de la un bărbat! Dacă știi că iubitul tău iubește surprizele, cere-l tu în căsătorie.

3A cincea metodă

Aceasta este cea mai sinceră metodă. Spune-i direct că pentru tine inelul de pe deget este foarte important. Și asta nu pentru că vrei să îl legi de tine, ci pentru că îl iubești și vrei să porți simbolul iubirii eterne. Excplică-i că tu, ca și oricare altă fată visezi la rochia de mireasă și la o nuntă de vis.

text: Iulia Arnaut

O nouă descoperire ne va ajuta să menţinem pielea mereu tânără
Articolul anterior
Lămâia usucă şi irită tenul
Articolul următor
Alte articole interesante