Cum îți dai seama că te înșeală?!

Simți că îți ascunde ceva, nu îți mai vorbește ca înainte, îți observă toate defectele și nu mai este drăgăstos cu tine? Înainte de a spune

separator
DA”, află dacă nu îl mai împarți cu cineva! 

Cum îți dai seama că te înșeală?!

1. Este din ce în ce mai leneș

În loc să te ajute cu treburile casei, pierde vremea în fața televizorului sau vorbește la telefon. Trec ore și pe tine nici nu te bagă în seamă. Ar putea trece printr-o perioadă aglomerată la muncă sau, și mai probabil, se gândește la cealaltă femeie.

2. Dispar baniCum îți dai seama că te înșeală?!

Înainte, făceați cumpărăturile împreună, iar acum banii dispar fără explicație din contul comun. Și dacă îl întrebi despre asta, atitudinea lui este evazivă. Cu siguranță ascunde ceva!

3. Nu a avut niciodată o relație serioasă

În timp ce tu ai petrecut trei ani alături de fostul, el a avut trei iubite pe durata a trei luni. Îți spune des că asta nu contează, însă un bărbat obișnuit care trece din floare-n floare, va face asta cu orice femeie. Dacă sunteți împreună de ceva timp, e posibil să îi fie mai confortabil să înșele decât să poarte o discuție de despărțire.

4. Îți vede toate defectele

Știi foarte bine că nu ești perfectă, dar în ultimele zile iubitul pare să îți reproșeze fiecare lucru. Nu faci nimic bine în viziunea lui, iar acum nu se mai sfiește să îți spună asta în față. E posibil să fi găsit calitățile care ție îți lipsesc la alta.

5. Te minte

La început a spus doar minciuni albe, iar acum l-ai prins că îți ascunde detalii serioase. Cu o seară înainte te-a mințit în privința locului unde a fost, chiar dacă era vorba de o întâlnire de afaceri sau o deplasare la sora sa. Ușurința cu care ține lucrurile secrete față de tine este un motiv în plus pentru a-l bănui de o viitoare aventură.

Cum îți dai seama că te înșeală?!6. Nu mai e pasional cu tine

Nu te tratează cu indiferență, dar nici nu mai e la fel de drăgăstos ca înainte. Mesajele lăsate parcă vin de la un prieten și nu de la un soț sau iubit.

Sursa

Cum învingi balonarea
Articolul anterior
A slăbit și s-a făcut brunetă! Cristina Scarlat e gata de schimbare!
Articolul următor
Alte articole interesante