Cum obții orgasm prin puterea minții, fără pic de ajutor!

Atunci c

separator
ând vrei să obții orgasm, dar nu te poți baza doar pe iubit, îl poți avea destul de ușor dacă…

Cum-obții-orgasm-prin-puterea-minții,-fără-pic-de-ajutor

Barry Komisaruk care a scris volumul “The Science of Orgasm” şi sexologul britanic Alan Riley, au descoperit că orgasmul este stimulat de o anumită parte a creierului. În mod ciudat, aceeaşi zonă a creierului intră în acţiune atunci când o femeie are o fantezie sexuală sau urmăreşte nişte imagini incitante. Astfel, prin puterea gândului sau a imaginaţiei, orice femeie poate să ajungă la orgasm.

Mai mult: Femeile pot ajunge la orgasm prin puterea gândului .

Secretul: Tehnicile de tantra

teorii_pro_contra_orgasm_feminin_pr_c40040c338Orgasmul tantric poate fi un pușeu de adrenalină sau o explozie vulcanică. Totul depinde de tine și capacitatea ta de concentrare.

Cum îl obții? Înainte de toate, este important să ai răbdare și să îți rezervi timp pentru asta. Fă-ți timp măcar 10 minute zilnic pentru a exersa. Găsește un loc liniștit și începe să te concentrezi exclusiv asupra părților tale intime.

orgasmul_la_femei_430x286Dacă nu poți să te relaxezi, fă câteva exerciții Kegel (localizezi mușchii puboccigieni și îi încordezi), pentru a intra în starea de spirit necesară. Apoi ia aer adânc în piept și pipăie clitorisul, canalul vaginal și perineul. Expiră profund și relaxează-te.

Deci dacă ți-ai eliberat mintea de orice gând, reaminteșteți de cel mai tare orgasm din viața ta. Și în felul acesta vei începe să simți o căldură plăcută în corp, furnicături și valuri de plăcere. Iar în timp acestea, vor deveni din ce în ce mai intense.

text: Iulia Arnaut

Rochiile maxi dictează tonul modei în această primăvară!
Articolul anterior
Tartă Marie-Christine
Articolul următor
Alte articole interesante