Cum să-ți sporești pofta de sex

Cheia succesului este relativ simplă: nu trebuie decât să consumi anumite vitamine și nutrienți. Vestea și mai bună este că acestea se află deja în dieta ta, însă nu într-o cantitate suficientă.

separator
646x404

Iată câteva sfaturi pentru a avea o viață sexuală activă și, mai ales trebuie să-ți amintești de următoarea zicală: pofta vine mâncând. Chiar și cea de sex se supune acelorași legi.

Mânânacă un mic dejun echilibrat pentru o mai mare poftă de sex

Meniul tău ar trebui să fie bogat în proteine și în fibre, precum cele provenite din iaurturi, afine, zmeură, fructe de pădure etc. De asemenea, untul de arahide și cerealele integrale sunt alegeri excelente pentru a crește pofta de sex. Digestia acestor combinații de alimente durează mai mult ceea ce conduce la un nivel ridicat de energie suficientă pentru toată dimineața. În același timp, un mic dejun echilibrat va scapa de alegerea unor alimente nesănătoase mai tarziu. Mai multă energie înseamnă că nu vei cădea lat când te întorci acasă, astfel că poți petrece mai mult timp alături de partener.

Cheful de sex crește dacă bei mai multe multe lichide

Faptul că te hidratezi suficient te ajută să fii într-o stare de alertă fizică și psihică pe întreaga perioadă a zilei și să te afli în formă seara până la ore târzii. Trebuie să reții un lucru: prea puține fluide în corp înseamnă inclusiv un nivel scăzut de fluide sexuale.

Uleiul de măsline și alunele cresc pofta de sex

Grăsimile sunt necesare pentru a produce hormoni sexuali precum testosteron și estrogen. În cazul în care ai o dietă săracă în grăsimi corpul tău nu va produce o cantitate suficientă de astfel de hormoni. Însă asigură-te că introduci în dietă grăsimi nesaturate pe care le poți obtine din uleiul de măsline, pește gras sau nuci.

Carnea de pui, peștele și proteine slabe cresc dorința sexuală

Dacă nu ai suficiente proteine în dieta ta, atunci trebuie să știi că și nivelul dopaminei este foarte scăzut. Acest neurotransmițător este asociat cu sentimentul de fericire și romantism. De asemenea, dopamina ajută și în cazul disfuncțiilor erectile.

Cheful de sex vine o dată cu un pahar de vin roșu

Un pahar de vin seara îți poate crea starea potrivită pentru romantism deoarece te ajută să te relaxezi și să te calmezi. Iar acestea sunt cele mai potrivite componente ale unei nopți fierbinți.

Câteva bucățele de ciocolată neagră dupa cină și pofta de sex apare

Ciocolata îți creează o stare de fericire. Câteva bucățele de ciocolată pot fi calea pentru un rendez-vous în dormitor. Conform unui studiu realizat în Germania după o bucățică de ciocolată femeile sunt într-o stare de spirit bună ce se menține pe o perioadă de 90 de minute. Tocmai de aceea ar trebui să păstrezi o tableta de ciocolată pe tablia patului. Nu se știe nicodată când ai putea avea nevoie de ea.

Sursa 

Datorită acestui instructor a slăbit 14 kilograme în 5 săptămâni!
Articolul anterior
Ele sunt femeile care ne vor conduce țara!
Articolul următor
Alte articole interesante