Cum se răzbună zodiile!

Te-ai comportat urât cu vreo persoană și nu știi cum va reacționa? Vezi ce zodie este și analizează-i felul în care se răzbună.

separator

Berbec

Nativul berbec e cel mai încăpăţânat din întreg horoscopul aşa că răzbunarea lui este unică – va face tot ce îi stă în putere pentru a te face să recunoşti că a avut dreptate. Asta e tot ce îşi doreşte. Să îi spui că îţi pare rău, că nu ai avut încredere de la început în ideile lui şi că regreţi acest lucru.

Taur

Taurii nu sunt persoane răzbunătoare, dar dacă “îi calci pe coadă” s-ar putea să-şi arate şi cealaltă faţă… mai puţin plăcută. Pentru că sunt foarte inteligenţi, vor încerca să profite de acest lucru şi să îşi umilească un pic adversarul.

Gemeni

Poate părea o glumă, dar nu e… Gemenii se răzbună amoros! Mai exact, dacă un nativ geamăn vrea să se răzbune pe un prieten, să spunem, va încerca să îi cucerească acestuia partenera. Este amuzant şi trist în acelaşi timp, mai ales că de cele mai multe ori gemenilor le reuşesc astfel de planuri!

Rac

Racii sunt firi paşnice şi blânde, care se supără foarte greu pe cineva, însă atunci când o fac, înseamnă că au un motiv bine întemeiat. Când vine vorba de răzbunare însă, ar fi bine să te fereşti de ei. Pe cât de blânzi sunt în viaţa de zi cu zi, pe atât de malefici pot fi atunci când se răzbună. Răzbunarea lor presupune adesea durere fizică sau manipulare mintală.

Leu

Nativii zodiei leu sunt prin definiţie nişte războinici, însă, nu-ţi imagina că se luptă cu toţi din jurul lor, în fiecare zi. Dacă nu sunt provocaţi, leii nu provoacă. Totuşi, când vine vorba de răzbunare, te poţi aştepta la orice din partea lor – durere fizică, manipulare, înşelătorie, umilinţă.

Fecioară

Fecioarele se răzbună de cele mai multe ori prin bârfe. Dacă ai ghinionul să deranjezi un nativ al acestei zodii, aşteaptă-te ca fecioara să răspândească în jurul său numai bârfe şi poveşti neadevărate.

Balanţă

Pentru că e o fire uşor antisocială, balanţa nu se va răzbuna imediat pe inamici. Mai întâi se va retrage, va pune la cale un plan bine gândit şi abia apoi va trece la acţiune. Aşteaptă-te, din partea unui nativ balanţă, la critici dure, ameninţări şi chiar la umilinţă.

Scorpion

Scorpionii au o inteligenţă sclipitoare, chiar dacă, de multe ori, nu vor ca cei din jurul lor să ştie acest lucru. Dacă un scorpion va vrea să se răzbune pe tine, e foarte posibil să îţi facă un rău considerabil – să facă ceva ca să îţi pierzi jobul sau să îţi atace chiar şi familia.

Săgetător

Fire romantică, săgetătorului nu-i prea stă mintea la răzbunări, însă, atunci când vrea să îi facă rău cuiva, de obicei răspunde cu aceeaşi monedă. Aşadar, ai grijă ce îi faci!

Capricorn

Capricornii sunt persoane inteligente şi, tocmai de aceea, atunci când vor să se răzbune pe cineva nu o fac imediat. Ei vor urmări cel mai bun moment pentru răzbunare şi vor ataca atunci când “victima” lor se va aştepta cel mai puţin.

Vărsător

Visători prin definiţie, vărsătorii chiar nu se prea pricep la răzbunări. Probabil că vor încerca să pună în aplicare vreo idee pe care au văzut-o într-un film sau de care au auzit la altcineva, dar vor eşua. Practic, ei nu ştiu cum să se răzbune.

Peşti

Personalităţi puternice, peştii vor găsi cea mai creativă soluţie pentru a se răzbuna. Pentru ei, răzbunarea este mai degrabă o provocare pe care o acceptă cu mult entuziasm. Cel mai probabil vor face ceva pentru a-şi pune “victima” într-o lumină foarte proastă.

Sursa

Machiajul le-a transformat din femei ”banale” în fabuloase!
Articolul anterior
Interpol a emis o alertă în legătură cu pericolul unor pastile de slăbit
Articolul următor
Alte articole interesante