Cum și de ce femeile înșeală?

Infidelitatea de-a lungul timpului a devenit o chestiune întâlnită în multe cupluri, practicată  de ambii parteneri: femei și bărbați deopotrivă. Un studiu recent arată faptul că bărbaţii înşală pentru că sunt nesatisfăcuţi emoțional, iar femeile deoarece  nu sunt deschise în a discuta cu partenerul despre problemele care le frământă și preferă să acorde încredere altui bărbat.

separator
Cum-și-de-ce-femeile-înșeală

În două sondaje realizate de AskMen.com, s-a descoperit faptul că 5% dintre cele 1.500 de participante şi-au înşelat partenerul.

Motivele pentru care femeile înșeală!

amantaSunt plictisite de relaţie. Femeile au nevoie de romantism, surprize și spontaneitate, deoarece toate acestea le fac să se simtă speciale. Când bărbatul de lângă ele nu le mai face să se simtă dorite, ele vor căuta alt partener care să le satisfacă dorințele.

Totul este o strategie. Pentru ele, aventura este calea cea mai uşoară de a părăsi o relaţie. Această „strategie” are o strânsă legătură cu lipsa de comunicare din relaţie.

Din lipsă de încredere în sine. Pentru că sunt neglijate de parteneri, unele femei ajung să-şi piardă încrederea în sine, iar pentru a o recăpăta, pleacă în căutarea altor bărbaţi.

COPYRIGHT 2009: PAUL BUCIUTA/ ARTISTA / TANGOUneori este vorba despre sex. Dacă o femeie are probleme cu atingerea orgasmului și oricât de iubitor ar fi partenerul ei, ar putea căuta „Marele OOO” în patul altui bărbat. Exită multe femei care au un partener pe care îl pot apela oricând, pentru a avea grijă de apetitul lor sexual.

Din egoism sau pentru că pot. Unele femei înşală pentru că aşa este firea lor: calcă strâmb chiar dacă au o relaţie împlinită cu partenerul. Egoismul te poate împinge să acţionezi destul de bizar, uneori.

Din răzbunare. Dacă au fost înşelate de partener, există femei care plătesc cu aceeaşi monedă. Este modalitatea lor de a spune iubitului: „Pot şi eu să-ţi fac asta. Eu pot să te fac să suferi chiar mai mult!”.

Psihologii din domeniu au demostrat că există IV stadii, care le fac pe femei să înșele.

Stadiul I

60595373În acest stadiu femeile simt că ceva lipsește din viața lor. Deși au tot ce și-ar dori majoritatea femeilor: o familie, un soț bun sau un statut social, simt că ar trebui să fie mai fericite. Multe femei în acest stadiu încep să-și piardă interesul față de sex și evită frecvent să meargă la aceeași oră în pat cu soții lor. Acestea văd actul sexual ca un job și se plâng că se simt violate când le ating soții. Corpul lor îngheață și simt o apăsare în piept. Majoritatea femeilor în stadiul I cred că se întâmpla ceva rău cu ele. Iar unele din dorința de a se înțelege, încep să înșele. Și asta pentru a realiza dacă acest lucru este o problemă psihologică sau pur și simplu nu își mai iubesc partenerul.

Stadiul II

sapte-semne-ca-partenerul-te-inseala-1Femeile în acest stadiu experimentează dorința unei întâlniri în afara relației matrimoniale. Indiferent dacă această întâlnire cu un nou bărbat rămâne platonică sau implică sexul, femeile îi vor da o importantă semnificație emoțională.

Acestea își vor justifica acțiunile din cauza unor nevoi neîmplinite de soții lor. Multe femei vor deveni negative și sarcastice, când vor vorbi despre soții și mariajul lor.

Stadiul III

imagesFemeile în acest stadiu sunt implicate în aventuri, în terminarea uneia sau se gândesc la divorț. Cele care au aventuri se simt vii din nou și cred că și-au găsit sufletul pereche. Aceste femei au sentimente asociate cu – iubirea.

Ele se află într-o continuă controversă, de a alege între soț și noul amant. Deși consideră că ceea ce fac este greșit și nedrept, nu se pot opri. Și chiar dacă înainte de a se întâlni cu amanții își vor spune că este pentru ultima dată, nu vor fi capabile să ramână la această decizie.

66376736719752440429Alt motiv care le fac pe femei să înșele, este că vor să se elibereze de restricțiile căsătoriei și să petreacă mai mult timp pentru ele. Și astfel multe cred că separarea le va permite să se bucure de noua relație fără a renunța la securitatea mariajului.

Însă dacă totuși femeile renunță la aventuri  și se întorc în familie, pot deveni depresive și furioase față de soții lor. Și asta deoarece vor simți că au pierdut șansa la fericire din cauza indeciziei.

femeie-care-insala2Stadiul IV

Acest stadiu cuprinde femeile care aleg să stea măritate, dar să-și continue aventurile. Unele chiar spun că după ce au înșelat, sexul marital s-a ameliorat. Și aproape toate femeile din această categorie au avut aventuri cu bărbăți căsătoriți.

text: Iulia Arnaut

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

Iubita lui Arnold Schwarzenegger îi poate fi fiică
Articolul anterior
Cum a aflat fiica lui Teo Trandafir că este adoptată
Articolul următor