Cum spui stop relaţiei bazată pe sex?

Relaţiile bazate pe sex pot fi o soluţie perfect

separator
ă atunci când nu vrei să te implici într-o relaţie serioasă.

Însă cât timp crezi că vei rezista într-o astfel de relaţie? Mai devreme sau mai târziu, îţi vei dori ca legătura voastră să devină una serioasă. Iată însă ce trebuie să faci ca să nu-l sperii!

relatie-si-sec

Petrece mai mult timp în compania lui

Dacă simţi că eşti atrasă de el şi că s-ar putea naşte o frumoasă poveste de dragoste între voi, nu mai sta pe gânduri. Petrece cât mai mult timp cu el: roagă-l să te însoţească la film, cheamă-l să-ţi ţină companie când te plimbi sau roagă-l să faceţi cumparături împreună.

Nu-l grăbi

Oricât de mult ţi-ai dori să fie mereu lângă tine, nu-l cicăli. Dă-i timp să decidă ce îşi doreşte. Dacă este în asentimentul tău, nu va trece mult timp până ce se va face trecerea de la o relaţie la alta.

Pune sexul pe locul secund

Dacă aţi avut doar o relaţie bazată pe sex, atunci mai întâi trebuie să vezi dacă sunteţi compatibili şi din alte puncte de vedere. Aşadar, pune sexul pe locul 2 şi discută deschis cu el despre sentimentele tale.

Dacă nu funcţionează, renunţă la relaţia bazată pe sex

Dacă cele 3 metode nu funcţionează, iar partenerul tău nu este de acord cu o relaţie serioasă, renunţă definitiv la ideea de a mai fi prieteni cu beneficii.

De multe ori, se spune că un bărbat şi o femeie nu pot fi doar prieteni dacă au o relaţie bazată pe sex, ci mai devreme sau mai târziu vor nutri sentimente unul faţă de celălalt. Însă totul depinde doar de voi doi.

Sursa

Adolescenta care suferă de anorexie!
Articolul anterior
Cele mai frumoase nunți regale
Articolul următor
Alte articole interesante