Ești mamă singură? Cum îți refaci viața

Copilul nu este un impediment în relația dintre un bărbat și o femeie. Pentru a te căsători, având un copil cu un alt bărbat, ar fi bine să ții cont de următoarele reguli:

separator

Când faci cunoștință cu un bărbat, nu ascunde că ai un copil. Nu începe o relație cu o minciună. Mai devreme sau mai târziu oricum se va afla. Dacă nu i-ai spus de la bun început și doar după un timp l-ai informat că ai o fetiță sau un băiețel, nu fi insistentă. Nu-l suna, lasă-l în pace și oferă-i timp să analizeze totul.

Cum-te-căsătorești,-când-ai-un-copil

Ai grijă de tine. Strădui-te să fii mereu bine dispusă, fii sigură că o femeie frumoasă și atrăgătoare este capabilă să trezească interesul unui bărbat.

Niciodată, nu te plânge și nu te văita bărbatului, cât ești de nefericită și cât de greu îți vine să crești singură copilul.

Nu-l compara cu tatăl copilului. Asta ar putea să-l supere până și pe cel mai echilibrat bărbat.

Nu-ți fie frică să-l întrebi care e atitudinea lui față de copii. Dacă îi plac, foarte bine, dar dacă nu, cred că cel mai potrivit ar să rupi relația cu un asemenea bărbat.

Nu-i asculta pe cei care spun că nu vei trebui nimănui cu un copil. Dacă  bărbatul te iubește cu adevărat, îți va accepta și copilul și în timp îl va îndrăgi.

646x404

Căsătoria e un lucru bun, dar ideal este dacă aceasta nu l-ar afecta pe copilul tău. De aceea, niciodată nu accepta relația cu un bărbat care nu-ți iubește copilul.

Trăiește și bucură-te de viață, nu te certa cu soarta. Și nu te mai gândi la vârstă. Important e ca tu să fii fericită.

Nu te învinovăți că fosta căsnicie s-a destrămat. Nu ești singura căreia nu i-a mers. Având copil te poți recăsători.

Nu-ți fie frică să te îndrăgostești, dar nici nu te grăbi să te recăsătorești cu primul bărbat care-ți iese în cale. Ia-ți un răgaz pentru a cugeta și a nu mai repeta greșelile precedente.

Fă-ți timp pentru prietenele tale. Acestea te pot ajuta să treci mai ușor peste momentele dificle din viața ta. Vei depăși mai ușor stările depresive.

Cămașa mirelui- criterii de alegere!
Articolul anterior
Elena Malișeva este dependentă de…
Articolul următor