Cum va fi soacra ta în funcţie de zodie?

În funcție de semnul zodiacal în care e născută, poți afla dacă e curioasă, calmă, dură sau sensibilă. Află ce caracter va avea soacra ta, cum se va comporta cu tine și care sunt punctele ei slabe în funcție de zodie!

separator
soacra

Berbec

În descrierea generală, femeia Berbec este puternică, cu trasaturi precise de caracter, dar atenţie nu vorbim despre o femeie rece. Impulsivitatea este o trăsătură dominantă, femeia născută sub acest semn zodiacal este iute la mânie şi greu de stăpânit. Nu o subestima niciodată pe soacra Berbec. Este o persoană autodidactă, convinsa de cele mai multe ori că dacă cineva poate face lucrurile bine, atunci ea este acea persoană. Mai mult, se spune că soacra Berbec este Marea Doamă a zodiacului.

Taur

Femeia Taur pare să nu ţină cont de statut în niciun moment. Poţi considera că ţi-ai câştigat o a doua mamă, pentru că soacra Taur este foarte grijulie cu tine, mai mult şi pentru a fi sigură că relaţia dintre tine şi fiul ei merge bine. Cu toate astea, dacă intri în conflict cu ea, aşteaptă-te la intrigi ţesute minuţios. Vei aplana scandalurile daca îi vei arăta că îi respecti părerile fără să o tot contrazici.

Gemeni

Este plină de viaţă, iar veselia ei devine repede molipisitoare şi poate alunga chiar şi cele mai negre gânduri. Va încerca să te cunoască foarte bine deoarece i se pare esenţial să ştie cu cine s-a căsătorit copilul ei. Poţi vorbi cu ea despre orice domeniu deoarece este un om curios.

Rac

Majoritatea femeilor Rac păstrează o legătură vie cu trecutul lor. Pentru că ţine la fericirea şi la confortul copiilor săi, soacra Rac te va considera copilul ei. Vei fi surprinsă să vezi cât de frumos se poartă cu tine. Soacra Rac este cu siguranţă genul de persoana prudentă care va avea nişte rezerve materiale puse deoparte.

Leu

Fără a fi trăsăturile principale ale caracterului ei, femeia Leu poate deveni în anumite ocazii arogantă sau mândră. Ţine cont de faptul că femeia leu este dintre cele mai aprige şi mai exigente soacre. Îi place sa fie lăudată şi apreciază complimentele originale.

Fecioară

Ideal ar fi să te arăţi cât mai reţinută cu soacra Fecioară. Încearcă să fii amabilă şi binevoitoare, dar să ştii că lucrurile nu vor ieşi exact asa cum îţi doresti. Fecioara va încerca să intre cu totul în viaţa ta, să ţi-o conduca. Dar nu deznădăjdui. Scapi mai repede de ea daca îi arăţi că nu te deranjează acest lucru.

Balanţă

Simţul corectitudinii aproape dus la extrem (care o prinde atat de bine) îşi va face încă o dată datoria, astfel încât va fi gata oricând să îşi recunoască greşeala. Dacă soacra ta este născută sub acest semn zodiacal, te va trata exact ca pe fiul său, adica îţi va fi o adevărată prietenă. În mod cert nu se va implica în relaţia voastră mai mult decât este cazul.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt foarte analitice, prin urmare nu prea le scapă multe lucruri. Chiar dacă, în general, este o femeie amabilă, cu zambetul pe buze, nu există cuvinte pentru a o descrie atunci când este furioasă. Soacra Scorpion o să cam stea cu ochii pe voi, aşa că nu vei scăpa de critici, constructive sau nu. Te vei înţelege de minune dacăîii vei lăsa de înţeles că are o putere oricât de mică de decizie în cuplul vostru.

Săgetător

O femeie născută în zodia Săgetătorului va fi optimistă, însă nu iraţională. Este o foarte bună gospodină, deşi nu este şi o bună bucătăreasă. Săgetătoarea, atunci când devine soacra, nu e cel mai simplu de suportat, pentru că încearcă să se impuna considerând că experienţa de viaţă o îndreptăţeşte sa dea sfaturi.

Capricorn

Femeia Capricorn are o eleganţă înnăscută, în ciuda faptului că se ascunde adeseori în spatele modestiei. Soacra Capricorn Are scopuri şi ambiţii, însă acestea sunt surclasate de ceva: familia. Eticheta socială este foarte importantă, prin urmare îşi va primi oaspeţii aşa cum se cuvine.

Vărsător

Soacra născută în această zodie este o foarte bună gazdă, căreia îi place să primească mai mereu oaspeţi.  O conversaţie cu o soacră Vărsător va fi întotdeauna o plăcere, mai ales că este susţinută şi de manierele ei plăcute. Ştie să disimuleze adevărata ei părere despre tine, aşa că îţi vei da cu greu seama dacă te place sau nu. În rolul de mamă, femeia Vărsător este iubitoare şi protectoare cu copilul ei, prin urmare aşteaptă-te să nu accepte faptul că soţul tău are acum alte priotităţi.

Peşti

Femeia Peşti trebuie mângâiată, consolată, dar mai ales, trebuie să i se amintească că este o soacră înţeleaptă, cu o foarte mare putere de înţelegere. Cei din jurul ei ştiu că aceste lucruri sunt adevărate, trebuie doar sa o convingă şi pe ea de aceste adevăruri. Este destul de capricioasă şi îşi schimbă frecvent starea de spirit, tu trebuie doar să o laşi să îşi joace în continuare rolul important în viaţa fiului său.

sursa

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

Cristina Oxentii îți spune ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie
Articolul anterior
5 idei pentru un mic dejun de post, delicios, rapid și sănătos
Articolul următor