Cum va fi soacra ta în funcţie de zodie?

În funcție de semnul zodiacal în care e născută, poți afla dacă e curioasă, calmă, dură sau sensibilă. Află ce caracter va avea soacra ta, cum se va comporta cu tine și care sunt punctele ei slabe în funcție de zodie!

separator
soacra

Berbec

În descrierea generală, femeia Berbec este puternică, cu trasaturi precise de caracter, dar atenţie nu vorbim despre o femeie rece. Impulsivitatea este o trăsătură dominantă, femeia născută sub acest semn zodiacal este iute la mânie şi greu de stăpânit. Nu o subestima niciodată pe soacra Berbec. Este o persoană autodidactă, convinsa de cele mai multe ori că dacă cineva poate face lucrurile bine, atunci ea este acea persoană. Mai mult, se spune că soacra Berbec este Marea Doamă a zodiacului.

Taur

Femeia Taur pare să nu ţină cont de statut în niciun moment. Poţi considera că ţi-ai câştigat o a doua mamă, pentru că soacra Taur este foarte grijulie cu tine, mai mult şi pentru a fi sigură că relaţia dintre tine şi fiul ei merge bine. Cu toate astea, dacă intri în conflict cu ea, aşteaptă-te la intrigi ţesute minuţios. Vei aplana scandalurile daca îi vei arăta că îi respecti părerile fără să o tot contrazici.

Gemeni

Este plină de viaţă, iar veselia ei devine repede molipisitoare şi poate alunga chiar şi cele mai negre gânduri. Va încerca să te cunoască foarte bine deoarece i se pare esenţial să ştie cu cine s-a căsătorit copilul ei. Poţi vorbi cu ea despre orice domeniu deoarece este un om curios.

Rac

Majoritatea femeilor Rac păstrează o legătură vie cu trecutul lor. Pentru că ţine la fericirea şi la confortul copiilor săi, soacra Rac te va considera copilul ei. Vei fi surprinsă să vezi cât de frumos se poartă cu tine. Soacra Rac este cu siguranţă genul de persoana prudentă care va avea nişte rezerve materiale puse deoparte.

Leu

Fără a fi trăsăturile principale ale caracterului ei, femeia Leu poate deveni în anumite ocazii arogantă sau mândră. Ţine cont de faptul că femeia leu este dintre cele mai aprige şi mai exigente soacre. Îi place sa fie lăudată şi apreciază complimentele originale.

Fecioară

Ideal ar fi să te arăţi cât mai reţinută cu soacra Fecioară. Încearcă să fii amabilă şi binevoitoare, dar să ştii că lucrurile nu vor ieşi exact asa cum îţi doresti. Fecioara va încerca să intre cu totul în viaţa ta, să ţi-o conduca. Dar nu deznădăjdui. Scapi mai repede de ea daca îi arăţi că nu te deranjează acest lucru.

Balanţă

Simţul corectitudinii aproape dus la extrem (care o prinde atat de bine) îşi va face încă o dată datoria, astfel încât va fi gata oricând să îşi recunoască greşeala. Dacă soacra ta este născută sub acest semn zodiacal, te va trata exact ca pe fiul său, adica îţi va fi o adevărată prietenă. În mod cert nu se va implica în relaţia voastră mai mult decât este cazul.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt foarte analitice, prin urmare nu prea le scapă multe lucruri. Chiar dacă, în general, este o femeie amabilă, cu zambetul pe buze, nu există cuvinte pentru a o descrie atunci când este furioasă. Soacra Scorpion o să cam stea cu ochii pe voi, aşa că nu vei scăpa de critici, constructive sau nu. Te vei înţelege de minune dacăîii vei lăsa de înţeles că are o putere oricât de mică de decizie în cuplul vostru.

Săgetător

O femeie născută în zodia Săgetătorului va fi optimistă, însă nu iraţională. Este o foarte bună gospodină, deşi nu este şi o bună bucătăreasă. Săgetătoarea, atunci când devine soacra, nu e cel mai simplu de suportat, pentru că încearcă să se impuna considerând că experienţa de viaţă o îndreptăţeşte sa dea sfaturi.

Capricorn

Femeia Capricorn are o eleganţă înnăscută, în ciuda faptului că se ascunde adeseori în spatele modestiei. Soacra Capricorn Are scopuri şi ambiţii, însă acestea sunt surclasate de ceva: familia. Eticheta socială este foarte importantă, prin urmare îşi va primi oaspeţii aşa cum se cuvine.

Vărsător

Soacra născută în această zodie este o foarte bună gazdă, căreia îi place să primească mai mereu oaspeţi.  O conversaţie cu o soacră Vărsător va fi întotdeauna o plăcere, mai ales că este susţinută şi de manierele ei plăcute. Ştie să disimuleze adevărata ei părere despre tine, aşa că îţi vei da cu greu seama dacă te place sau nu. În rolul de mamă, femeia Vărsător este iubitoare şi protectoare cu copilul ei, prin urmare aşteaptă-te să nu accepte faptul că soţul tău are acum alte priotităţi.

Peşti

Femeia Peşti trebuie mângâiată, consolată, dar mai ales, trebuie să i se amintească că este o soacră înţeleaptă, cu o foarte mare putere de înţelegere. Cei din jurul ei ştiu că aceste lucruri sunt adevărate, trebuie doar sa o convingă şi pe ea de aceste adevăruri. Este destul de capricioasă şi îşi schimbă frecvent starea de spirit, tu trebuie doar să o laşi să îşi joace în continuare rolul important în viaţa fiului său.

sursa

Cristina Oxentii îți spune ce culori ți se potrivesc în funcție de zodie
Articolul anterior
5 idei pentru un mic dejun de post, delicios, rapid și sănătos
Articolul următor