Dacă nu ai relații intime, corpul suferă modificări. Iată care sunt ele!

Lipsa unei vieți sexuale echilibrate duce la apariția câtorva modificări în organism. Însă, nu trebuie să te îngrijorezi.

separator

1. Nu trebuie să te temi că vei deveni „mai strâmtă” – zona intimă nu se modifică și nici nu vei redeveni virgină. Mușchii nu mai sunt obișnuiți să se relaxeze așa cum o făceau în cazul unui orgasm, însă își vor recăpăta tonusul imediat ce își vei relua programul normal.
2. Sistemul tău imunitar devine mai sensibil – se cunosc deja beneficiile activităților sexuale regulate în ceea ce privește sănătatea fizică, deci în perioada de repaos vei fi expusă infecțiilor.
3. Nivelul libidoului scade – aici părerile sunt împărțite. Unii consideră că din contră, lipsa unei activități sexuale poate duce la o mai mare tentație și nicidecum la o scădere a „poftei”.
4. Vei deveni mai stresată – se pare că lipsa acestei detensionări ne determină să facem față mai greu momentelor dificile de zi cu zi.
5. Sănătatea cardio-vasculară are și ea de suferit – nu trebuie însă să disperați. Puteți combate efectele lipsei de intimitate cu sport.

sursa

Reportaj foto! Cum a fost sărbătorit festivalul Lavender Fest 2016
Articolul anterior
Masca naturală care te scapă de cicatrici!
Articolul următor
Alte articole interesante