Dacă se comportă aşa, înseamnă că a făcut sex cu o altă femeie!

Se comportă straniu şi bănuieşti că te înşeală? Înainte de a face concluzii şi a lua decizii, vezi cum se comportă un bărbat care s-a culcat cu o altă femeie!

separator

61435437

Miroase ca și cum tocmai a făcut duș

Dacă îți spune că a venit de la muncă, dar miroase ca și cum tocmai a ieșit din duș, sunt mari șanse să fi oprit și la altă adresă în drum spre tine. Dacă ai suspiciuni, ar trebui să îl întrebi fix în momentul în care observi că ceva nu este în regulă. Îi va fi mai greu să te privească în ochi și să te mintă decât dacă lași să treacă o perioadă.

Nu vrea să faceți sex

Dacă nu v-ați văzut de multă vreme, dar el găsește scuze să nu faceți sex, s-ar putea să aibă pe altcineva care îl satisface. De altfel, este suspect și dacă observi că începe să îți dea tot felul de scuze care te țin departe de patul lui. Fie nu mai este atras de tine, fie nu mai are energie pentru a face sex, oricum ar fi, un astfel de comportament trebuie investigat.

Te critică mai des

Un bărbat care are o aventură va începe să te critice și să se arate nemulțumit de tine, pentru a se convinge că tu ești de vină pentru greșelile lui. În momentul în care observi că este tot mai distant și vreau să schimbe tot mai multe lucruri la tine, ar trebui să îți pui întrebări. Cel mai probabil, a găsit altă femeie.

femeie-senzuala

Citeşte continuarea pe unica.ro!

Mai puţine internări ale mamelor cu copii, doar cazurile grave vor fi spitalizate! Vezi ce alte reforme şi-a pus în gând Ministerul Sănătăţii
Articolul anterior
Igor Petrenko s-a cununat în secret! Vezi aleasa actorului
Articolul următor
Alte articole interesante