De ce e bine să faci mai des sex iarna

Te-ai gândit vreodată de ce este bine să faci cât mai des sex anume iarna? Ei bine află că anume în anotimpul friguros organismal are nevoie de o stimulare a circulaţiei sanguine pentru a încălzi mâinile şi picioarele.

separator
seriindoi-1385729796

Preludiul este mai lung

Iarna îți oferă ocazia de a face mai multă dragoste și mai puţin sex. Preludiile sunt – vrei, nu vrei – mai lungi, pentru că aveți atâtea haine de scos de pe voi. Și, cu fiecare nasture descheiat și fiecare fermoar desfăcut devine tot mai încitântă așteptarea momentului… culminant.

Momentele în doi sunt mai plăcute

Dacă vara găsiți mereu prilej de a petrece timpul și altfel decât în pat, când afară este viscol și ninge ce altceva poți face? Îți poți ocupa timpul acasă, în brațele iubitului. Beți câte un pahar de vin roşu, cu efect afrodiziac, niște fructe, un film bun și poftim, seara perfectă.

Circulația sangvină este mai bună

Dacă ești genul de om care la orice temperatură sub 25 de grade Celsius are picioarele și mâinile reci, soluția perfectă pentru tine este să faci mult sex iarna. Este dovedit științific că sexul stimulează circulația sangvină, oferindu-ți energia și căldura de care ai nevoie. Mai mult, dacă faci zilnic sex pasional, sistemul tău imunitar rămâne puternic și vigilent, ajutându-te să faci față gripei și altor afecțiuni de sezon.

Aliat împotriva răcelii

Deși nu o vindecă, totuși te poate ține departe de gerul de afară și astfel scazi riscul de a te trezi cu o răceală.

Sexul slăbește

O mamă și-a lăsat copilul să-i aleagă hainele. Iată ce a ieșit!
Articolul anterior
Alimentele care luptă cu cancerul de sân
Articolul următor
Alte articole interesante