De ce femeile înșeală!

Dacă bărbatul înșeală, femeia e vinovată, dacă femeia înșeală, tot e vina ei, în viziunea sexului puternic. Să vedem care sunt, de fapt, motivele  de trădare ale unei partenere infidele.

separator
646x404

1. Pentru că nu iubește sau nu se simte iubită în cuplu. Iubirea este pervertită în zeci de lipsuri sau nevoi emoționale și afective nerezolvate.

2. Pentru că primește prea mult și nu mai are loc/dorință să ofere; se simte sufocată de prea multă atenție și afecțiune; este o formă de abuz acest comportament în care tot primești, ți se tot daruieste, iar răspunsul tău, oricare ar fi acela (de acceptare sau de respingere), nu mai contează; nu pare să mai conteze.

3. Pentru că imaginea tatălui, de regulă, dominantă și/sau problematică, preluată din istoricul său de viață în interiorul familiei de origine, nu se regăsește în atitudinea sau în comportamentul partenerului de viață.

4. Pentru că simte nevoia acută a unei evadări dintr-o relație abuzivă, o relație de dominare și control: fizic, sexual, afectiv, economic;

5. Pentru că nevoia ei sexuală nu s-a diminuat, iar întâlnirile intime în cuplu s-au rărit până la dizolvare; un bărbat prea obosit fizic sau emoțional, nu va avea libidoul unui don Juan și nu va face eforturi să susțină această nevoie sexuală a partenerei de viață; sau pentru că el nu o incită sau nu o inspiră, nu este suficient de creativ în zona aceasta comună de intimitate; sau pentru că el a evadat deja, sexual și afectiv vorbind, de ceva vreme, din cuplu.

sursa

Fanii se așteptau la o BOMBĂ! Le-a adeverit Dan Bălan așteptările?
Articolul anterior
Amestecul de scorţişoară cu miere topeşte grăsimea de pe abdomen. Iată cum se prepară
Articolul următor
Alte articole interesante