Defectele bărbaților în funcție de zodie

Dacă tot am analizat care sunt defectele femeilor în funcție de zodie , am decis să le aflăm și pe cele ale bărbaţilor. Iată

separator
care sunt ele în funcție de zodia care îi guvernează.

1-berbec

Berbec

Cea mai mare problemă a Berbecului este dorința lui de control. Este gelos și nici nu concepe ideea că ar putea să te piardă. Impulsivitatea și orgoliul îl pot mâna spre cele mai mari victorii, dar și spre cele mai adânci certuri.

Taur

Cel mai mare defect al bărbatului taur este încăpățânarea lui excesivă. Plus la toate, îi place să se plângă, este egocentrist, puțin cam invidios, materialist și zgârcit. Îi este greu să se abțină de la tentații de orice fel – sporturi extreme, situații limită sau aventuri amoroase.

Gemeni

Bărbatul guvernat de zodia gemeni trece repede de la o stare la alta. Cu el nu știi niciodată pe ce drum trebuie să mergi, care e destinația sau scopul. Unde mai pui că nu îi place să îi spui ce să facă, nu este punctual și asezonează orice discuție cu detalii sexuale.

Rac

Faptul că este atât de complicat încât nici el nu știe sigur ce vrea, îți va da multe bătăi de cap. La începutul relației totul poate fi bine, însă treptat îți va dezvălui laturile lui întunecate. Există perioade când îi place să se retragă în cochilia lui încât devine antisocial, perioade în care se gândește doar la el, este convins că doar ce spune el este bine și îți lasă puțină libertate în decizii.

Leu

Orgoliul este cel mai mare defect al lui. Nu se sfiește să trateze oamenii cu un aer de superioritate, chiar și pe tine dacă vrea. Îi place să dețină controlul, se gândește mai întâi la binele personal, dacă nu îi convine ceva devine distant și morocănos. În el se găsește un amestec ciudat de gelozie și plăcerea pentru aventuri în afara relației.

Fecioara

Faptul că este obsedat de perfecțiune poate deveni cel mai mare defect al lui. El caută mereu să obțină cel mai mult și cel mai bun de la locul de muncă, de la prieteni sau de la femeia de lângă el. Îi place să se plângă, iar uneori pune atât de multe întrebări încât te pierzi.

Balanța

Este superficial, îi place să lase lucrurile pe ultima sută de metri, se lasă ușor influențat și are mari așteptări de la toți. Îi plac distracțiile, luxul, femeile frumoase, este gelos și pretențios în pat.

Scorpion

Caracterul răzbunător este cea mai mare problemă a lui. Alături de el vei avea senzația că s-a așternut liniștea după furtună când, de fapt, o altă furtună va fi pe cale să înceapă. Este cam egoist, nu se sfiește să se uite după alte femei, este orgolios, impulsiv, independent în acțiuni dar dependent emoțional, deși nu prea arată asta.

Săgetător

Cel mai mare defect al lui este faptul că spune foarte des lucruri pe care nu le gândește. Total involuntar, pare să facă cel mai mult asta în relația de cuplu. Uneori este prea cu capul în nori, alteori mult prea serios… mai este impulsiv, gelos, agitat și de neprevăzut.

Capricorn

Cinismul și plăcerea pură pentru suspiciuni sunt cele mai mari defecte ale bărbatului Capricorn. Îi place să fie lăudat și pune totul pe seama unor glume. Poate fi un gardian de temut pentru femeia lui. Deasemenea mai este puțin cam singuratic, foarte suspicios și dual atunci când simte că nu deține controlul.

Vărsător

Este foarte egoist și încăpățânat. Egoismul se îmbină într-un mod foarte ciudat cu altruismul. Îi place să se plângă de neajunsurile lui, poate deveni chiar paranoic. Poate deveni agresiv dacă este provocat pe termen lung.

Pești

Superficialitatea este cel mai mare defect al bărbatului Pești și uneori  nu se dă la o parte de la aventurile amoroase. În plus, este dezordonat, schimbător, impulsiv, emotiv și prea ancorat într-o lume ideală. Îi place oricum să mintă dacă din asta obține un avantaj sau acoperă o faptă nu tocmai în regulă.

Sursa

Micii şi efectele lor devastatoare pentru sănătate şi siluetă
Articolul anterior
Experimentul care îi va şoca pe fumători! Video
Articolul următor
Alte articole interesante