Descoperă care sunt defectele în funcție de zodia ta

Fiecare femeie are defecte, însă este important să realizeze care sunt acestea, pentru a le corecta. Astrologii îţi vin în ajutor și oferă o explicație pentru defectele pe care le ai.

separator

Descoperă care sunt ele în funcție de zodia ta.

discutii

Berbec
Nativele zodiei Berbec au o fire impulsivă. Din acest motiv, ele pot deveni geloase fără un motiv anume și de multe ori se vor încăpățâna în susținerea afirmațiilor proprii, chiar dacă există argumente contra. Ai grijă ca în relațiile cu ceilalți să nu iei decizii pripite, pentru că poți distruge cu ușurință o relație de prietenie.

Taur
Este binecunoscut faptul că Taurii sunt încăpățânați. Elementul care îi protejează este pământul, așadar reprezentantele acestei zodii nu își ies ușor din fire. În schimb, pot fi măcinate de gelozie, invidie și zgârcenie. Deși adoră luxul, nu scot ușor banii din buzunar. Dacă te afli sub influența acestui semn zodiacal, încearcă să te abții de la a eticheta persoanele din jurul tău înainte de a le cunoaște cu adevărat.

Gemeni
Defectul major al femeilor gemeni este ipocrizia. Sunt atrase de bârfe și sunt capabile să aibă ceea ce în popor este cunoscut sub denumirea de „două fețe”.
Zodia te face să îi jignești cu ușurință pe cei din jur. Trebuie să renunți la invidia care pune stăpânire pe tine, dacă vrei să nu îi îndepărtezi pe cei dragi.

Rac
Racul este capabil de a pune la cale și de a duce până la capăt cele mai teribile răzbunări. Nu ești genul de femeie care să pice în păcatul invidiei, în schimb nu te dai deoparte de la a-i bârfi pe cei din jur.

Leu
Îți place să fii în permanență în centrul atenției și să ai parte de adulația tuturor. Atunci când cineva calcă strâmb, trebuie să se ferească de mânia ta. Fie că apelezi la metodele convenționale ori la cele mai puțin ortodoxe, „dușmanul” tău va dispărea din peisaj rapid.

Fecioară
Obsesia Fecioarei pentru ordine se manifestă nu doar în locuința sa, ci și în relațiile personale. Acest semn adoră să dețină controlul atât asupra situațiilor, cât și asupra celor din jur.
Trebuie să îți temperezi dorința de control, pentru că nu toți sunt dispuși să ți se supună.

Balanță
Nativele zodiei Balanța pot ajunge să fie prea preocupate de aspectul exterior al celor din jur și îi pot jigni fără a ține cont de sentimentele lor.
Este indicat să îți îndrepți atenția către toate aspectele vieții tale personale și să încerci să descoperi lucruri noi despre cei apropiați ție.

Scorpion
Scorpionul este o zodie de apă care poate transforma orice situație prin care trece în una dramatică. Atunci când o nativă este implicată într-o dispută, conflictul poate escalada fără precedent. Dacă ești guvernată de acest semn, atunci ești capabilă să urăști și să te răzbuni la fel de pasional cum iubești.

Săgetător
Atunci când vine vorba de conflicte, nativele semnului de foc al Săgetătorului nu răbufnesc, ci îi ignoră.

Capricorn
Reprezentantele acestei zodii sunt capabile de o răzbunare teribilă. Egoismul de care dau dovadă le poate face să devină persoane lipsite de scrupule. Nici gelozia nu lipsește de pe lista defectelor acestor native. Chiar dacă nu o manifestă, ele sunt măcinate de acest sentiment.

Vărsător
Femeile Vărsător sunt originale și au o fire dinamică, tipică semnelor de aer. Când vine vorba de defecte, pe primul loc se află atitudinea de superioritate de care nativele acestui semn dau dovadă. Ai grija ca dorința ta de a atrage atenția să nu îi facă pe cei din jur să îți întoarcă spatele.

Pești
Peștii au o fire introvertită și emotivă. Așadar, acest semn de apă va încerca să ignore problemele celor din jur, pentru a evita greutățile inutile care le-ar putea ajunge pe umeri fără voia lor. Când au probleme personale, nativele din Pești tind să exagereze gravitatea lor și sunt capabile de a se implica în dispute cu prietenii care încearcă să le trezească la realitate.

sursa

Planta care poate înlocui cafeaua și scade colesterolul
Articolul anterior
Alternative Fashion Show și colecția ”Spirit mândru” (toamnă/iarnă 2018-2019) aduce un nou concept de stil în industria fashion din Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante