Descoperă-i personalitatea în funcţie de penis!

Penisul îi poate influenţa comportamentul într-o relaţie şi, pe termen lung, chiar personalitatea, pentru că da… mărimea contează! Dar nu atât de mult pentru femei, cât pentru posesorii de penis. 

separator
60252539

Un bărbat foarte dotat va considera automat că este bun la pat, dacă dă crezare stereotipului că un penis mare satisface orice femeie. Dacă şi-a venerat penisul o viaţă întreagă şi a fost de părere că are un avantaj faţă de alţi bărbaţi, după ce i-a măsurat din priviri în diverse contexte (bărbaţii fac acest lucru!), în mod clar şi-a cultivat o încredere în sine, care îi influenţează viaţa amoroasă şi nu numai.

Poate avea o carieră de succes într-un domeniu unde competiţia masculină este mare doar ştiind care este avantajul său secret. Cât despre femei, un astfel de bărbat poate fi plin de sine. Poate ajunge să-ţi ignore nevoile, să-ţi arunce în faţă că alte femei l-ar aprecia, să te ameninţe că te va înşela, doar pentru că nu i-ai apreciat bijuteria.

Pe de altă parte, un bărbat mai slab dotat se va strădui mai tare în relaţia cu iubita lui. Medicul chirurg şi urolog Dudley Danoff, care a studiat legătura dintre personalitatea bărbaţilor şi penis timp de câţiva ani, este de părere că penisul reflectă personalitatea unui bărbat, mai ales în cazul celor mai slab dotaţi. Cei care au complexe legate de penisul lor tind să aibă, în general, o stimă de sime scăzută.

Sursa 

Așa se filmează o scenă de sex la Hollywood
Articolul anterior
Cât de lăudăroşi sunt oamenii, în funcţie de zodie
Articolul următor
Alte articole interesante