Deshidratarea în timpul sexului periculoasă pentru sănătate

Știai că d

separator
eshidratarea din timpul sexului este identică cu cea din timpul sportului? Ei bine află că în unele cazuri ea poate fi chiar mortală.
deshidratare

De asta și este atât de important să bei apă după actul sexual. Deoarece în timpul “jocului sălbatic”, pierzi multe lichide și te poți trezi cu dureri de cap insuportabile.

Un studiu efectuat în Marea Britanie a arătat că doar 2 din 5 persoane beau apă după sex. De exemplu, cercetările au arătat că francezii beau mult mai multă apă și au, de asemenea, mult mai multe întâlniri sexuale.

Transpirația și înroșirea pielii indica faptul că ritmul cardiac este mai rapid. Sexul ce durează jumătate de oră crește bătăile inimii ca și cum ai fi alergat 3 mile. Diferența dintre actul sexual și activitățile sportive este cantitatea de apă pe care o bei.

Astfel, pentru a preveni deshidratarea după actul sexual, unii recomandă un pahar de lapte înainte de actul sexual, deoarece acesta asigură o cantitate suficientă de lichid pentru organism, precum și alte elemente nutritive.

Cum alegi corect accesoriile unui mire
Articolul anterior
Remedii naturiste pentru piele, în sezonul rece
Articolul următor
Alte articole interesante