Detaliu ce apare în fiecare poză cu oameni obsedați de telefoanele lor

Un pasionat de fotografia stradală, a venit cu o idee pentru un experiment inedit: a surprins în pozele sale grupuri de oameni în care fiecare preferă să își butoneze telefonul decât sa poarte o conversație cu cel de lângă el.

separator
Berx4VICYAAaE18

Rezultatul? Oamenii care fac asta par „triști și plictisiți” și au uitat cum să întrețină o conversație în mod natural, fără a se ajuta de tehnologie. Deși nu condamnă folosirea telefoanelor mobile, Romero trage un semnal de alarmă asupra unui fenomen îngrijorător care a acaparat societatea modernă.

death-of-con-4

Pe blogul său, fotograful a explicat cum i-a venit această idee: „Nu am o problema cu telefoanele mobile intrucat ne fac viata mai usoara, dar in acelasi timp ii fac pe oameni mai plictisitori. Am inceput sa fotografiez oameni absorbiti de smartphone-urile lor si am observat o anumita similaritate intre poze. Cu totii preferam sa ne prefacem ca avem de facut ceva „important” pe telefon decat sa stam de vorba cu persoana de langa noi si sa ne gandim la subiecte de discutie. Asta omoara conversatia si ne transforma in niste plictisitori conectati la tehnologie. Sper ca oamenii sa isi dea seama de asta, iar discutiile fata in fata sa redevina la moda”.

a-fotografiat-zeci-de-oameni-obsedati-de-telefoanele-lor-si-a-remarcat-acelasi-detaliu-in-toate-pozele_size7

BeqUreACUAA0gGH

death-of-con-1

death-of-con-2

death-of-con-3

death-of-con-8

death-of-con-10

death-of-con-11

Sursa 

Imagini înduioşătoare cu Jennifer Lopez şi gemenii ei
Articolul anterior
De ce oamenii căsătoriți se îngrașă
Articolul următor
Alte articole interesante