Discursul psihologului Alexandru Chermeleu adresat bărbaților: „Trebuie să fii un prost, să crezi că femeia de lângă tine este o proastă”

Unii bărbații susțin că femeile sunt cele mai complicate ființe de pe pământ și că niciodată nu înțeleg ce își doresc ele cu adevărat. Alteori, femeia care iubește enorm este considerată o naivă. Discursul tranșant al psihologului Alexandru Chermeleu demolează stereotipul care pune femeia într-o lumină proastă și scoate la iveală adevărata ei inteligență.

separator
psiholog


„Poate doar naive. Niciun bărbat nu își dorește o împiedicată in viața lui. Chiar dacă e atât de frumos să „te împiedici” și să cazi in brațele care te merită. :)) Iar dacă nu te merită dimineața, la prânz și seara, nu te merită deloc!
Am cunoscut bărbați ce preferau să se îmbete cu apă rece atunci când intrau într-o relație și femei ce păreau să uite cât de frumos este să iubești din nou. Curat și sincer. Femei ce-au îndurat mulți și la fel de multe din partea lor. Bărbați ce începeau cu o minciună și terminau cu alta. Sau mai multe! Bărbați care nu înțelegeau că atunci când închizi ochii nu înseamnă că îți închizi și inima. Unii considerau că intuiția feminină e doar un concept psihologic abstract iar alții o puneau pe același plan cu replicile banale dintr-un film S.F.
Femeile nu pot fi mințite. Multi bărbați nu au înțeles asta. Ele se lasă mințite. In numele unei iubiri neînțelese. Sau așteptate mult prea mult intr-un colț rănit de suflet. Trebuie să fii un prost să crezi că femeia de lângă tine este o proastă. Altminteri, nu ai fi ales-o! Când tu îți ștergi mesajele din telefon, ea își șterge lacrimile. Ar fi bine să fii tu cel care i le șterge. Definitiv. Când tu îți intorci capul dupa altele, ea își inghite gândurile. Când mintea ta e in altă parte, inima ei se fărâmițează in mii de bucăți împrăștiate pe o poză in care unul doar mimează iubirea.
O femeie știe. Dar, in primul rând, simte. Simte când nu mai este iubită. Simte când nu mai este invitată in suflet sau gonită de acolo așa cum ploaia este gonită de vânt. O femeie știe când este mințită. Atunci când zâmbetul ei maschează perfect o durere surdă. Unele il folosesc drept cel mai bun fard al chipului. Când trupul este chinuit de fiorii crunți ai unui deznodământ mereu amânat. O femeie așteaptă și speră in schimbare. Asta nu o face proastă. Poate numai … îndrăgostită! Când timpul se oprește în loc sau se dilată.
O femeie iubește. Iubește mult. Chiar și atunci când este rănită de cuvinte și de lipsa faptelor. Multi bărbați nu ințeleg asta. Poate nu vor înțelege niciodată!”, a declarat psihologul Alexandru Chermeleu pentru femeide10.ro

S-au găsit rudele fetiței de 2 ani, care se plimba singură pe străzile Capitalei
Articolul anterior
Atenție! S-au intoxicat după ce au mâncat salată, cumpărată dintr-un magazin din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante