Distrează-te cu iubitul tău acasă! Alungă plictiseala și economisește bani

Sunteți împreună de mai mult timp, iar vacanțele și distracțiile de tot felul își pun amprenta pe bugetul vostru? Ce-i de făcut, în acest caz? Nimic mai simplu decât să mutați distracția în intimitatea căminului vostru! Descoperă în continuare câteva idei grozave ca să te distrezi pe cinste cu iubitul tău acasă!

separator


529c9379523eeOrganizați un maraton de jocuri video

Dacă împărtășiti pasiunea pentru jocuri video, de ce nu ați organiza – dacă nu ați făcut-o până acum – un adevărat maraton de gaming? Făceți-vă stocul de jocuri și nu uitați să țineți scorul pentru a vedea cine învinge!

Războiți-vă în bucătărie

Fie că aveți sau nu talent într-ale gătitului, de ce nu v-ați transforma bucătăria în teatrul de luptă pentru titlul de (master)chef? Acela care pregătește cea mai gustoasă- sau măcar comestibilă – mâncare este desemnat câștigător!

5-greseli-pe-care-le-facem-cu-totii-in-bucatarie-si-cum-putem-scapa-de-ele_size1

Puneti la punct o ședință foto
Sexy, amuzantă, jucăușă – o ședință foto în intimitatea casei voastre poate fi exact așa cum vă doriți! Iubitul tău își poate asuma rolul de fotograf pentru o zi, iar tu te poți lăsa rasfățată de blițurile aparatului său.

Sedinta_Foto_Studio_0006

Leneviți în pat
O zi întreagă petrecută în pat? Da, și află că nu are niciun motiv să fie una dedicată în totalitate lenevirii – în definitiv, patul este locul ideal pentru o varietate de activități antrenante care va pot condimenta relația și alunga plictiseala în doi timpi și trei mișcări…

6-moduri-sa-te-distrezi-cu-iubitul-tau-acasa--Alunga-plictiseala-si-invata-sa-economisesti-bani-

Sursa

 

Repară eficient şi repede vârfurile despicate
Articolul anterior
Calculează-ți cifra căsniciei. Ce spune ea despre mariajul tău!
Articolul următor
Alte articole interesante