Au reușit să divorțeze în 2014!

Deși suntem în prima jumătate a anului 2014, putem face o listă solidă cu divorțuri. Anul nou înseamnă și o viață nouă pentru cei care își doresc să scape de trecut. Iată cuplurile celebre care s-au despărțit chiar în primele luni ale anului!

separator

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin

Cei doi au hotărât să se despartă după 10 ani de căsnicie. Anunţul a fost făcut în această lună, pe site-ul actriţei, sub mesajul: “Am decis să divorţăm, deşi avem inimile încărcate de supărare”. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003 şi au împreună o fetiţă de nouă ani şi un băieţel de şapte ani.

Divorțurile anului 2014!

Hilary Duff şi Mike Combrie

Cântăreaţa Hilary Duff şi soţul ei, fostul jucător de hochei Mike Combrie, au anunţat că se despart chiar în luna ianuarie. Anunţul a venit ca un şoc pentru fanii artistei. Cei doi păreau cuplul perfect şi nicio fotografie nu a lăsat să se înţeleagă faptul că între ei sunt probleme. Hilary Duff şi Mike Combrie s-au căsătorit în anul 2010, iar în martie 2012 s-a născut băieţelul lor, Luca.

Divorțurile anului 2014!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav

Deşi cei doi s-au căsătorit la sfârşitul anului trecut, divorţul a apărut neaşteptat de repede. Motivul despărţirii a fost clar exprimat de ambii membri ai cuplului: Bianca şi-a înşelat soţul cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

Divorțurile anului 2014!

Maia Morgenstern şi Dumitru Băltăţeanu

Cel mai recent divorţ este cel dintre Maia Morgenstern şi neuro-chirurgul Dumitru Băltăţeanu. Soţul artistei a decis să părăsească locuinţa deoarece în ultima perioadă aceasta îi făcea viaţa un coşmar. Cei doi s-au cunoscut la începutul anilor 2000 şi au împreună o fată, Ana Isadora. Maia Morgenstern a fost căsătorită de două ori şi are trei copii: un băiat şi două fete, cu trei bărbaţi diferiţi.

Divorțurile anului 2014!

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu și-au anunțat divorțul tot în această lună, pe un site de socializare. Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar motivul despărţirii este infidelitatea Valentinei și problemele financiare pe care le are politicianul.

Divorțurile anului 2014!

Sursa

Victor Micușa: “Creții Nataliei Barbu arată mai natural decât ai Taniei Cergă!”
Articolul anterior
Nataşa Medvedev: Am simțit că îmi pierd copilul şi atunci am început să-l iubesc cu adevărat
Articolul următor
Alte articole interesante