Emoționant! Mesajul unei fetițe care și-a pierdut părinții în cutremur îi scrie lui Isus

O scrisoare postată pe facebook de către o fetiță care și-a pierdut părinții în timpul cutremurului din Italia, a emoționat internauții. Annalisa, micuța care a rămas orfană, la fel ca și alți copii, îi scrie lui Isus. Iată mesajul elevei rămasă orfană:

separator

„Dragă Isus, acum că sunt cu tine mama și tata, poţi să îi saluţi? Fără ei, mă simt foarte singură. Aici noile mele profesoare mi-au spus că părinţii mei sunt acum cu tine. Te rog să ai grijă de ei, dă-i mamei mele o îmbrăţişare din partea mea şi spune-i că abia aştept să o văd din nou, în curând.

Aici, totul s-a prăbuşit, chiar şi camera mea cu jucării, unde era cetatea pe care tata a construit-o, deşi el a spus că e indestructibilă. Te rog, Isuse, dacă poţi, ai putea reconstrui casa noastră astfel încât să putem merge înapoi aşa cum eram înainte? Şi, te rog, spune-i mamei şi tatălui că-i aştept şi că sunt obosită de profesoarele mele, cu toate că mă tratează bine şi mă iubesc.”

Un pompier care-și reproșează că nu a reușit să ajungă la o fetiță cât respira, scrie la rându-i câteva rânduri triste și emoționante:

„Bună, micuţo! Iartă-ne dacă am ajuns târziu la tine, din păcate încetasei deja să respiri. Dar vreau să ştii de acolo, sus, că am făcut tot ce era posibil să te scoatem de acolo. Adio, Giulia! Chiar dacă nu m-ai cunoscut niciodată, eu te iubesc!”

Sursa: ampress.ro

Caz de rabie în Moldova, la un bărbat din Căuşeni!
Articolul anterior
Părinții sunt contra vacanței de 42 de zile în grădinițe. Au făcut și o petiție
Articolul următor
Alte articole interesante