Există femei care au alergie de la sex!

Știi când au bărbații prima erecție, ce alte specii manifestă comportamente homosexuale, cine este dotat cu două penisuri, cât timp durează un orgasm sau câte ore dedicăm sexului în 50 de ani?

separator

tumblr_lqn3mn9R3i1qjdnyzo1_500

Orgasmul

Orgasmul masculin durează între 3 și 8 secunde, putând ajunge, în anumite cazuri, la 10 secunde. Cel feminin variază foarte mult de la o femeie la alta și de la o relație la alta, dar, în general, implică între 3 și 15 contracții vaginale care pot dura între 13 și 51 de secunde.

Alergia la spermă

Da, există, și afectează 5% din femei. Se manifestă ca o usturime și o arsură foarte puternică în zona care intră în contact cu sperma. De asemenea, există și bărbați alergici la fluidele vaginale feminine.

Homosexualitatea

Nu este ceva exclusiv uman. Multe animale desfășoară activități homosexuale, detectându-se astfel de comportamente la mai mult de 1.500 de specii de mamifere, păsări, viermi, păianjeni, moluște, diverse insecte.

Săruturile

Este foarte sănătos să săruți pentru că se pun în mișcare 30 de mușchi faciali, circulația este stimulată, iar autostima este în creștere. Persoanele care sărută mult trăiesc mai mulți ani pentru că sărutul activează o serie de secreții hormonale cu efect analgezic. De reținut că, în timpul unui sărut, 40 de milioane de bacterii trec dintr-o cavitate bucală în cealalată, dar majoritatea sunt inofensive.

Plăcerea sexuală

Delfinii, cimpanzeii pitici și oamenii sunt singurii care practică sexul de plăcere, nu doar ca activitate reproductivă.

Viteza de ejaculare

Un bărbat ejaculează de aproximativ 7.200 de ori pe parcursul vieții, iar în jur de 2.000 dintre ejaculări fiind provocate de masturbări. În timpul ejaculării, sperma este împinsă cu o viteză de 45 de kilometri la oră.

Cât timp facem sex?

O persoană normală alocă în jur de 600 de ore activității sexuale, între vârsta de 20 și 60 de ani.

Primele erecții ale bărbaților

Prima erecție a unei persoane de sex masculin are loc în ultimul trimescru de sarcină al mamei sale, când bărbatul nu este decât un fetus în placentă.

Erecțiile, noaptea

În medie, un bărbat are între trei și cinci erecții în fiecare noapte, fiecare dintre ele având o durată de aproximativ 30 de minute.

Rezerva de spermă

Cantitatea medie de spermă ejaculată de un bărbat este de 4 mililitri. Rezerva de spermă a unui bărbat este suficientă pentru 2-3 ejaculări, a unui iepure pentru 30 de ejaculări, iar a unui țap de până la 95 de ejaculări.

Două penisuri

Primul caz al unui bărbat cu două penisuri a fost descoperit în Italia, în anul 1609, iar de atunci au mai fost semnalate încă 1.000 de cazuri. Această situație afectează unul din cinci milioane de bărbați.

Spermatozoizi și ovule

Fiecare testicul produce în jur de 150 de milioane de spermatozoizi pe zi și fiecare dintre ei trăiește aproximativ 24 de ore. De-a lungul întregii sale perioade reproductive, femeia poate elibera între 400 și 500 de ovule.

Sursa

 

Pelicula „Ce lume minunată” a luat premiul I la Festivalul Internaţional de Film de la Varșovia
Articolul anterior
Andrei Macarevici a fost aruncat într-o urnă de gunoi!
Articolul următor
Alte articole interesante