Femeile au votat cele mai sexy posterioare de bărbaţi

Dacă, de obicei, topurile conţin calităţile fizice ale femeilor, ei bine, la acest sfârşit de an bărbaţii sunt în centrul atenţiei. Doamnele au votat cele mai sexy posterioare de bărbaţi celebri.

separator
vedete-posterioare-sexy-barbati-650x420

Cel mai sexy posterior îi aparţine, în viziunea doamnelor, lui David Beckham, care a apărut în numeroase campanii de publicitate pentru lenjerie intimă. Beckham a participat chiar la designul mai multor colecții de slipuri de baie sau de interior pentru firma suedeză H&M.

backam

Pe locul al doilea s-a clasat Cristiano Ronaldo, al cărui corp stârnește senzație ori de câte ori pozează pentru o campanie de publicitate. O astfel de poză înaltă de 15 metri, cu Ronaldo în boxeri, a fost instalată în fața clădirii Palacio de Cibeles din Madrid.

vedete-posterioare-sexy-barbati-2

Chiar dacă are 51 de ani, Brad Pitt a prins şi el podiumul. Doamnele i-au apreciat fizicul atrăgător, mai ales după ce l-au văzut gol în filmul “Troya”.

vedete-posterioare-sexy-barbati-3

Tot din aceeaşi generaţie face parte şi Tom Cruise, votat pe locul patru în topul celor mai sexy posterioare.

vedete-posterioare-sexy-barbati-4

Este urmat la mică distanţă de Mathew McConaughey, al cărui fizic face să suspine milioane de femei.

vedete-posterioare-sexy-barbati-5

Tânărul Jamie Dornan, protagonistul controversatului film erotic “50 Shadows of Grey”, care va apărea pe ecrane în februarie 2015, este şi el nominalizat.

jamie-6

Cu un posterior demn de invidiat se poate mândri și cântăreţul Ricky Martin, care își unduie șoldurile spre deliciul femeilor și al bărbaților.

ricki

Sursa http://www.unica.ro/

S-a aflat culoarea anului 2015: se poartă marsala!
Articolul anterior
“Business Factory”: ce l-a salvat de la eliminare pe unul dintre participanţii proiectului
Articolul următor
Alte articole interesante