Femeile se gândesc mai mult la mâncare decât la sex

Specialiștii au fost curioși să afle ce este în mintea femeilor. Aceștia au realizat un studiu în cadrul căruia au participat 5000 de femei. Concluzia la care au ajuns cercetătorii a fost că acestea se gândesc mai mult la mâncare decât la sex.

separator

Femeile au răspuns la întrebarea “la ce te gândești cel mai des”. Rezultatele au arătat că 25 la sută dintre femei se gândesc la mâncare, la dietă sau la faptul că trebuie să înceapă o dietă. Doar 10 la sută au spus că se gândesc la sex. Spre comparație, cinci la sută dintre bărbați se gândesc la sex în fiecare minut, iar 36 la sută la fiecare 30 de minute.

Sondajul a arătat că femeile care se gândeau mai mult la sex erau mulțumite de felul în care arată. Cele care se gândeau mai mult la mâncare au afirmat că sunt mereu “la dieta”. Mai mult, 60 la sută din femeile chestionate au răspuns că nu le place să mănânce împreună cu partenerii lor, iar 13 la sută dintre ele au spus că atunci când stau la masă cu iubitul lor, aleg să mănânce mai puțin decât ar vrea cu adevărat. Mai mult de 15 la sută dintre femei au spus că susțin public că respectă o dietă sănătoasă, dar că, pe ascuns, consumă produse de tip junk-food.

Sondajul a mers și mai departe și le-a întrebat pe femeile care au răspuns la întrebări dacă se simț bine în pielea goală, alături de iubitul lor. Jumătate au mărturist că se simț inconfortabil în pielea goală și că sunt jenate de felul în care arată.

sursa

E obsedată de operațiile estetice. Vezi ce talie are!
Articolul anterior
Vopsea colorată pentru părul pubian și alte produse de înfrumusețare dubioase
Articolul următor
Alte articole interesante