Flirtul online duce la căsătorii stabile

Oamenii de

separator
știință au vrut să afle și ei care sunt relațiile de iubire care durează cel mai mult în zilele noastre. În mod surprinzător, cele care încep în mediul online sunt în top.

728af37ec6ef72543a6a3dffb4cc1ac5

Dovada un studiu realizat de cercetători a arătat că aventurile online duc la mariaje mai lungi decât în alte cazuri.

Această cercetare a fost publicată în revista „Proceedings of the National Academy of Human Sciences”, studiul fiind comandat de compania eHarmony, care a vrut să arate avantajele unor astfel de relații „la distanță” de câteva clickuri. Oamenii de știință au studiat informațiile provenite de la 19.131 de subiecți care și-au întâlnit partenerul de viață între anii 2005 și 2012. Majoritatea celor care au luat parte la studiu au fost femei, cu studii superioare și cu vârsta de aproximativ 35 de ani.

Cercetătorii au tras concluzia că atunci când mariajele își au originea într-o relație începută online, ele sunt mai puțin expuse pericolului de despărtire, iar flirtul online duce la căsătorii stabile. În plus, partenerii sunt mai multumiți de viața lor în căsnicie. Una din explicațiile acestei situații este aceea că o comunicare online, mai ales între persoane care nu se cunosc este infinit mai sinceră și mai reală decât o comunicare față în față. Această sinceritate relevă detalii și fapte care consolidează în mult mai mare măsură o relație, decât cele „filtrate” din lumea reală.

Sursa 

 

Ionel Istrati și Dan Bălan au sărbătorit Crăciunul împreună! Ce-i leagă pe cei doi?
Articolul anterior
Cum să-ți faci acasă o pereche de blugi rupți!
Articolul următor
Alte articole interesante