Gata, dragul meu, ți s-au împlinit trei porunci. Acum pleacă

“Dacă ai tot ce ți-ai dorit și dai cu piciorul în acest tot, nu mai aștepta o minune ca să o iei de la început. Pentru că minunea nu va fi. Omul pe care l-ai vrut aproape și care a ales să fie cu tine se va dezamăgi de incertitudinea și lașitatea ta și va pleca. Iar tu vei căuta în zadar să recapeți o bucată din tine pe care tot datorită ei ai găsit-o. Atunci vei înțelege că mai bine e să lupți și să ai decât să pleci și să suferi.”, scrie Vitali Cipileaga pe devorbacutine.eu.

separator
you___me_by_sky_flame-d40pfeh

Uneori vrei prea multe pe metru pătrat. Ba o dorești alături, ba îți faci de cap și pleci pe undeva, ba te întorci și o rogi să te ierte. În loc să o iubești, te joci de-a dragostea. În cel mai bun caz vei obține iertarea ei și în cel mai rău o vei găsi indiferentă. Eu i-aș da un sfat indiferentă să rămână. Pentru că se iubește acum și nu într-o bună zi.

Ceea ce vrei e posibil să ai. Dar odată ce ai, nu profita de asta. Nu cuceri și apoi să rămâi cu sentimentul că e de ajuns. Să profiți poți de situații, dar niciodată de omul drag. Pentru că ți se va răspunde pe măsură. Pentru că atunci nu te vei respecta pe tine. Fii sincer cu femeia ta. Fii deschis și spune-i că o iubești. Dacă o vrei alături, cucerește-o. Dar nu îndrăzni după asta să îți bați joc de ea. Pentru că ea va înțelege că nu simți nimic. Că e rece și gol sărutul tău. Ea va pleca.

Ai vrut să ne cunoaștem? Ne-am cunoscut. Ai vrut să fim împreună? Am fost. Ai vrut să ne despărțim? Ne-am despărțit. Ai vrut să ne împăcăm? Gata, dragul meu, ți s-au împlinit trei porunci. Acum pleacă.

2 remedii pentru părul gras!
Articolul anterior
Ţara care mănâncă cele mai puţine legume şi fructe. Imagini care spun totul
Articolul următor
Alte articole interesante