Gest copleşitor pentru o mireasă care mai are 6 luni de trăit

Jen Bulik şi iubitul ei, Jeff Lang, probau verighete, anul trecut, în decembrie, când Jen a căpătat o tuse ce avea să persiste. 

separator

emotionant-gest-coplesitor-pentru-o-mireasa-care-mai-are-6-luni-de-trait-18458834

„Am fost la doctor şi m-au diagnosticat cu pneumonie. Am 35 de ani, ce altceva putea fi”, povesteşte tânăra. În ianuarie, însă, Jen Bulik a aflat că are cancer pulmonar în stadiul IV. În iunie i s-a zis că mai are şase luni de trăit.

„Când am auzit asta, m-am întos la iubitul meu şi i-am zis că vreau să ne căsătorim. Vreau să mă gândesc doar la viaţă”.

Înainte să afle că are cancer, Jen Bulik visa la o nuntă în stil mare, însă pentru asta avea nevoie de mult mai mult timp decât cele şase luni rămase pentru a strânge bani. Pe contul ei de Pinterest, Jen selectase toate detaliile pe care le-ar fi visat pentru nunta ei – orchestră de jazz, aranjamente florale etc.

Pentru că nu aveau timp şi bani, însă, Jen şi iubitul ei s-au gândit să facă un simplu grătar în curte, pentru a sărbători căsătoria. Totuşi, un prieten al cuplului a luat legătura cu o firmă de organizat nunţi şi a prezentat situaţia celor doi.

Erica Ota, o fostă asistentă socială care acum este organizatoare de evenimente spune că a fost impresionată de poveste şi a decis să îi ofere lui Jen Bulik nunta pe care o visase, fără să-i ceară niciun ban.

„Sincer, n-am stat pe gânduri. Fiecare dintre noi are ocazia de a face ceva extraordinar pentru o altă persoană în fiecare zi, însă suntem prea preocupaţi de problemele personale pentru a le vedea şi pe ale altora. Acum am vrut să fac ceva extraordinar”, spune Erica Ota.

Având ca punct de plecare selecţia făcută de mireasă pe contul de Pinterest, Erica a luat legătura cu mai bine de 40 de furnizori, prezentând povestea femeii.

Nunta ar fi costat 52.000 de dolari, însă Erica a reuşit să obţină totul gratis, plânuind toate detaliile în timp ce Jen era în spital.

„Imediat ce am prezentat povestea cuplului, oamenii s-au arătat dispuşi să ajute”, spune aceasta.

Nunta dintre Jen Bulik şi iubitul ei a avut loc sâmbăta trecută, în curtea părinţilor miresei. La locul nunţii au fost aduse o cabină fotografică, pentru invitaţi, s-au ridicat două buticuri, unul pentru taco, altul pentru grătare. Muzica a fost asigurată de o trupă de jazz din New Orleans, iar mesele au fost decorate cu aranjamentele florale alese de mireasă pe vremea când doar visa la nuntă.

„Am fost copleşită”, spune Jen Bulik. „Florile erau exat cele pe care le alesesem pe Pinterest. Este incredibil felul în care oamenii s-au unit să facă asta. Este magic”, a spus mireasa.

Sursa

Noutate în Moldova! A fost deschis primul magazin cu detergenţi la kilogram

Luând în considerare că în ultima perioadă tot mai multe persoane se străduie să reducă consumul de plastic inutil, să reutilizeze recipientele și să folosească produse cât mai calitative dar la un preț atractiv: în Chișinău a fost deschis primul magazin atipic. Este unul mai deosebit și care a căpătat o încredere în rândul multora datorită faptului că poți găsi produse de curăţenie în sistem vrac și mai și ești încurajat să îți aduci propriile recipiente. Este un concept răspândit din Italia, de unde a și venit idee de a deschide așa magazin. În reportaj poți vedea varietatea de produse și plusul de ce să ajungi la ei!

Viața de cuplu are 7 etape: „Dacă am fi știut cu toții de ele, divorțuri ar fi fost cu 80% mai puține”

Ne alegem singuri soțul sau soția. Însă pentru a avea parte de o adevărată dragoste, trebuie să ne cunoaștem reciproc, să ne împrietenim și abia după asta să ne iubim. Unii consideră că soții se iubesc doar la începutul relației. Ulterior ochelarii roz sunt dați jos și aceștia se confruntă cu primele provocări și probleme de familie. Și de foarte multe ori așa se întâmplă că anume atunci dragostea dispare, scrie pe www.fasingur.ro.

Fidelitatea și răbdarea sunt cele mai mari virtuți ale iubirii. Dacă considerați că iubirea voastră a luat sfârșit, atunci trebuie să știți că ea nici măcar nu a început.

1. Etapa buchetelor de flori și a bomboanelor de ciocolată

Această etapă durează în jur de 18 luni. Atunci când bărbații și femeile să îndrăgostesc, câțiva hormoni specifici se activează și îi fac pe parteneri să vadă lumea în culori aprinse. La această etapă partenerii sunt vrăjiți reciproc. Ei se află într-o stare asemănătoare cu a persoanelor care folosesc droguri. Nici într-un caz în această perioadă nu trebuie luate decizii importante, pentru că în scurt timp ”hormonul dragostei” nu va mai funcționa și lucrurile vor părea așa cum sunt ele în realitate.

2. Etapa de saturație

La această etapă începi să privești relația voastră cu capul lucid. Multe sentimente dispar, în schimb te deprinzi să fii alături de perechea ta. Drept urmare comportamentul tău se schimbă și te simți mult mai liber în apropierea ei/lui.

3. Etapa de respingere

Asta se întâmplă cu toți. Încep să apar certuri și se fac vizibile anumite trăsături negative de caracter. La această etapă crezi că cel mai simplu este să vă despărțiți sau divorțați. Însă după ce faci asta începi altă relație și iarăși intervin etapele 1 și 2 după care din nou 3 și acest cerc vicios poate continua până la nesfârșit.

4. Etapa răbdării

Dacă iubiții au trecut cu bine de etapa de respingere, ei au devenit automat mai înțelepți. Cercurile nu mai sunt la fel de dramatice și ambii înțeleg că deși certurile apar și dispar, relația trebuie să continue. Ambii știu că este nevoie pur și simplu de răbdare.

5. Etapa respectului

Este prima etapă a iubirii veritabile, pentru că până acum iubire ca atare nu a fost. Partenerii încep să-și conștientizeze obligațiile, gândindu-se nu la ceea ce vor pentru sine, ci la ceea ce pot face pentru persoana dragă.

6. Etapa prieteniei

Acum partenerii au devenit persoane foarte apropiate. Ei au încredere unul în altul sută la sută, asemenea unor prieteni. Iar prietenia deschide calea spre adevărata dragoste.

7. Etapa iubirii veritabile

Pentru a ajunge aici este nevoie de făcut o cale foarte grea, pline de dificultăți și provocări. Iubirea nu este ceva cade ca din cer cum cred unii. Iubirea apare doar atunci când omul devine matur în interior, încetează să mai fie egoist și respinge preconcepțiile.

Milioane de oameni fac o greșeală mare. Ce să nu faci niciodată imediat după sex

Ceea ce fac toți după o partidă de amor este la fel de important ca ceea ce se face înainte de ea sau în timpul ei. În general, este bine de luat în seamă lucrurile care îl deranjează sau îl face să sufere pe cel pe care nu am vrea decât să îl vedem fericit.

Aşadar, când vrei să te bucuri de tot ce implică sexul, NU te ridica imediat şi NU te îndrepta în goana luminii spre baie unde să îţi faci igiena imperios necesară.

Ai face bine dacă l-ai flata (ai flata-o) în continuare, i-ai atinge corpul, i-ai atinge părul în timp ce ai mai sta la poveşti cu el/ea sau dacă, pur şi simplu, i-ai respira în piept în timp ce vă ţineţi în braţe.

Dacă te-ai ridica imediat de lângă el, e acelaşi lucru cu a-i spune că vrei să scapi de orice urmă ți-a lăsat-o pe corp – o ofensă greu de descris.

Nu te lăsa pradă unei discuţii telefonice lungi (indiferent cine e sau ce importanţă are persoana care se află de partea cealaltă a firului) – deconectarea bruscă de partener şi atenţia îndreptată către altceva, care nu are nicio legătură cu el, trădează în primul rând superficialitatea sentimentelor sau chiar superficialitatea ta în general, ca om.

Deşi este foarte indicat să discutaţi după terminarea partidei de sex, e bine să îţi cerni cu atenţie subiectele alese – cele mai constructive sunt cele care vă ajută să vă descoperiţi unul în faţa celuilalt şi cele care vă ajută să vă apreciaţi unul pe celălalt şi mai mult.

E frumos şi sănătos să precizaţi, mai în glumă sau mai în serios, ce v-a plăcut, ce v-a făcut să vă depăşiţi limitele, ce v-a intimidat în sens pozitiv.

În acelaşi timp, nu e bine nici să cazi într-o euforie copilărească ca şi cum ai fi câştigat o mare victorie.

Nu vă certaţi, chiar dacă se ivesc motive faceţi orice ca să schimbaţi subiectul sau să îl amânaţi pentru mai târziu pentru că o ceartă în astfel de situaţii va face să dispară tot farmecul partidei de sex şi, în contextul dezamăgirii resimţită multiplicat, a deznădejdii că nimic din ce e frumos nu rezistă, veţi duce relaţia pe un teren extrem de alunecos şi, implicit, primejdios.

sursa: www.realitatea.net

Cum faci față isteriilor copilului tău
Articolul anterior
Edita Pieha va deveni străbunică
Articolul următor