Gesturi care trădează gândurile bărbaților!

Psihologii cred că limbajul non-verbal este la fel de important ca și comunicarea verbală. Din acest motiv atât la prima întâlnire, cât și în relația de durată, este bine să fii atentă la semnalele pe care partenerul tău le transmite prin gesturi. Decodează limbajul non-verbal al bărbaților citind despre 10 gesturi care îi trădează gândurile potrivit ivillage.com.

separator
Decodifică-corect-mesajele-indirecte-care-ți-le-transmite-el

Ridică sprâncenele

Este un semn că te place. Ridicând sprâncenele el vrea să spună că te place și ar fi bucuros să te vadă mai des.

Linge buzele

_1308016993Psihologii consideră că acest gest este unul anticipativ. Dacă vezi că își linge buzele, atunci când vorbește cu tine, înseamnă că este atras sexual de tine. Acest gest este un compliment înconștient la adresa seducției tale.

Se leagănă

Ar putea fi privit ca pe o mișcare menită să inducă o stare de confort, într-un moment de stres. Înseamnă că partenerul tău trăiește o dilemă: să mai stea sau să plece. S-ar putea să experimenteze emoții confuze în preajma ta.

Îți aranjează părul

Ridică sprânceneleAcest gest poate fi interpretat ca un test. Dacă îi vei zâmbi ca răspuns, atunci partenerul va știi că îl placi. Faptul ca îți atinge părul este și un semn că vrea mai mult decât sex de la tine. Fii atentă la expresia lui facială în timp ce face acest gest. Dacă se strâmbă ușor, s-ar putea să fie un perfecționist care vrea ca totul să fie impecabil.

Se foiește

Unii specialiști cred că dacă se foiește în mod repetat pe scaun, înseamnă că încearcă să ascundă ceva. Alții însă consideră că este vorba despre un semn că nu se simte bine și vrea să plece.

Își piaptană părul cu mâinile

Psihologii cred că acesta este un semn bun dacă e făcut în timpul conversației și mai este însoțit de un zâmbet. Vrea să arate bine pentru tine. Dacă îl placi, fă-i un compliment ca să-l liniștești.

Își atinge fața

RTEmagicC_barbati-ridica-umeri.jpgDacă își atinge fața în timpul conversației, înseamnă că este atent la ceea ce îi spui sau se gândește la următoarea mișcare pe care trebuie să o facă pentru a-ți atrage atenția.

Face gesturi largi cu mâinile

Cu cât sunt mai largi și mai frecvente, cu atât te place mai mult. Psihologii spun că bărbații care gesticulează, au bune abilități de comunicare. Însă acest gest mai poate sugera că îi este greu să se exprime verbal.

Întinde mâna

Sugerează faptul că vrea să se apropie de tine. Dacă și tu la rândul tău îți dorești acest lucru, atinge-i scurt mâna pentru a transmite un mesaj pozitiv.

  • Dacă palma este în sus, atunci te lasă pe tine să iei inițiativa. Acest gest este mai inocent.
  • Dacă palma este în jos, înseamnă că se simte stăpân pe ceea ce va urma.

Reține: fii atentă la gesturile pe care le face partenerul tău pentru a fi la curent cu starea lui. Nu trebuie să fii un psiholog sau o expertă în cercetarea limbajului non-verbal, dacă îți vei folosi corect intuiția, vei interpreta ușor semnalele.

Cea mai sexy mireasă din Moldova!
Articolul anterior
Imaginea Nataliei Gordienko pe timbrele Moldovei!
Articolul următor
Alte articole interesante