Horoscop 2019: Previziuni astrale pentru zodia Gemeni

Ești născută în zodia Gemeni? Atunci cu siguranță vrei să afli care sunt principalele previziuni astrale pentru anul ce vine.

separator

Nativii Gemeni vor avea un an plin, mai ales la nivel profesional. În 2019, Gemenii vor avea parte de succes, fie că este vorba despre noi strategii, schimbarea statusului social sau începerea unei noi afaceri. Având în vedere că aceste persoane sunt perseverente, este imposibil să nu reușească să obțină lucruri impresionante. Deși, pe parcurs vor apărea câteva provocări, cu o atitudine potrivită nativii Gemeni pot reuși să treacă peste orice. Cu toate acestea, ei nu vor obține ceea ce își propun dacă nu investesc timp și energie într-un mod corespunzător.

Horoscop anual 2019 Gemeni – dragoste
În ceea ce privește dragostea și relațiile, nativii Gemeni care sunt deja într-o relație vor trece prin perioade dificile și asta deoarece de cele mai multe ori își vor concentra atenția asupra carierei și ascensiunii profesionale și nu asupra partenerului. În unele cazuri acest lucru ar putea însemna și sfârșitul relației, însă astrele au pregătit și perioade mai bune pentru această zodie. Gemenii vor fi mai înțelegători cu membrii familiei, care îi vor îndrăgi la fel de mult în continuare. În aprilie și mai este perioada perfectă pentru conversații importante cu partenerul, iar în mai și iunie vor apărea schimbări importante. Sfârșitul verii este cel care ar putea aduce o separare pentru nativii Gemeni, pentru nativii singuri, problemele în dragoste s-ar putea sfârși în martie, așadar dacă ești singură noul an ți-ar putea aduce vești bune.

Horoscop anual 2019 Gemeni – cariera
Anul 2019 este unul surprinzător de bun în carieră pentru Gemeni. Aceștia vor avea în sfârșit șansa să își urmeze planurile și visele, precum și să lanseze o afacere, dacă își doresc cu adevărat asta. Dacă vor avea această oportunitate, având în vedere aptitudinile Gemenilor, ei vor reuși să creeze un lucru foarte bun. Pentru cei care nu sunt fericiți cu locul lor de muncă, ar putea fi momentul să caute ceva nou și mai plăcut, care le va aduce mai multă satisfacție. Cel mai bine este să te gândești la asta în perioada ianuarie-aprilie și, dacă vrei cu adevărat să o faci, perioada dintre mai și iunie este cea mai potrivită, deoarece te vei simți mai încrezătoare și vei avea mai multe șanse să găsești job-ul perfect. Dacă ți se pare foarte dificil să începi o nouă afacere sau un proiect, gândește-te doar că este un lucru normal, însă dacă depui suficient efort va merita.

Horoscop anual 2019 Gemeni – bani
Gemenii sunt determinați anul acesta să aibă succes, iar acest lucru se va vedea automat și în plan financiar. Banii și lucrurile materiale sunt ceea ce Gemenii își doresc cel mai mult, așadar este normal să depună mult efort pentru a obține asta. În 2019 nativii acestei zodii sunt hotărâți să aibă o situație materială mai bună. Efortul pe care îl depun merită în final, 2019 fiind un an bun din punct de vedere financiar. Faima și câștigurile vor fi ale lor și, deși vor apărea mici probleme pe parcurs, totul se va rezolva.

Horoscop anual 2019 Gemeni – sănătate
Deși 2019 ar putea fi un an foarte bun din multe puncte de vedere, când vine vorba despre sănătatea nativilor Gemeni este posibil să apară probleme, mai ales în prima jumătate a anului. Vor apărea dificultați atât în plan fizic, cât și mental, deoarece te vei lupta cu anxietatea și instabilitatea emoțională. În lunile de iarnă este posibil să te confrunți și cu o răceala, așadar este de preferat să eviți călătoriile. Lucrurile devin mai bune în a doua jumătate a anului, când vei avea parte de o perioadă fără probleme de sănătate, vei fi plină de energie și atitudinea ta îi va surprinde pe cei din jur într-un mod plăcut.

Este bine ca pe întreg parcursul anului să faci mult sport. Nu trebuie să mergi zilnic la sală, însă poți alerga, înota, orice activitate care îți place cu adevărat. În plus, pentru a te asigura că sănătatea ta este bună, este indicat să ai grijă la alimentație.

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

Un moldovean, în vârstă de 33 de ani, a murit într-un accident în Germania. Prietenii cer ajutor
Articolul anterior
Cum arată Xenia Deli la 4 luni după ce a devenit mamă
Articolul următor