Horoscop sexual 18 – 24 martie 2013!

Esti curioasă cum stai cu relația această săptămână?

separator
Citește horoscopul sexual pentru săptămâna 18 -24 martie 2013 și află dacă săptămâna aceasta este una benefică și plină de senzualitate.  

BerbecBerbec
Dai dovadă de multă creativitate și apelezi la un întreg arsenal pentru a-ți seduce jumătatea: muzică, teatru, pasiune. Iar rezultatul la sigur va fi pe măsura străduinței tale. La un singur aspect trebuie să ai grijă – iubirea de sine. Dacă tu nu te poți accepta așa cum ești, nici ceilalți nu o vor face.

 

TaurTaur
Ești în căutare de noi orizonturi care să contribuie la închegarea relației pe care o ai în prezent. Fii pasională și astfel vei reaprinde mai ușor flacăra ce v-a unit cândva. Iar încrederea reciprocă este ingredientul secret al unei relații puternice.

GemeniGemeni

Trebuie să fii atentă ce spui în această săptămână, deoarece vorbele pot răni mai mult decât îți închipui. Chiar dacă vei da dovadă de o stare de excitație permanentă, nu ajunge la extreme. O aventură extraconjugală nu va face deloc bine relației actuale.

 

RacRac

Formula perfectă pentru viața ta sexuală din această săptămână este: sexul romantic combinat cu elementele picante. Diversificarea este cheia unei relații reușite și străduite să nu mai deții permanent controlul, lasă chimia dintre tine și partener să lucreze.

LeuLeu

În această săptămână poți da frâu liber dorințelor și pasiunilor pe plan fizic. Ești doritoare de fiecare mângâiere și șoaptă fierbinte a partenerului de viață. În această săptămână trăiește intens fiecare clipă de intimitate.

 

FecioaraFecioara

În această săptămână dragostea este o luptă pentru tine. Vei ține multe discuții în contradictoriu care îți pot rupe inima, însă totul este bine când se termină cu bine. Toate disputele se vor rezolva, iar împăcarea va fi dulce.

BalanțaBalanța

Traversezi o perioadă de anxietate care va avea efecte negative și în plan sentimental. Deoarece nu vrei să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, s-ar putea ajunge la destrămarea cuplului. Nu te gândi la ce-a fost în trecut și acționează astfel încât viața ta amoroasă să revină la ceea ce-ți dorești.

 

scorpionScorpion

Este timpul să te bucuri și în realitate de fanteziile tale sexuale. Nu ți le lăsa doar în cap. Spune-i partenerului de viață la ce visezi și vei avea o mare surpriză: vei fi pe aceeași lungime de undă cu el. Vei avea parte de o săptămână incitantă.

SăgetatorSăgetator

În această săptămână dai dovada de inovație și ai curajul să readuci atracția sexuală la un alt nivel. Aruncă  toate credințele vechi care te țineau pe loc în plan sexual. Bucură-te împreună cu partenerul de cuplu de toate plăcerile vieții și caută-te pe tine însuți și adevăratele sentimente.

 

CapricornCapricorn

Din cauza că nu te poți concentra asupra unor probleme de la serviciu, acest lucru se poate repercuta și asupra vieții amoroase. Fă-ți timp pentru tine, odihneste-te și vei găsi soluții pentru rezolvarea problemelor. Mai concentrează-ți atenția asupra partenerului de viață,care l-ai neglijat în ultima perioadă.

VărsătorVărsător

Ești tentată să “guști” din fructul oprit, doar că valorile morale cu care ai fost crescută nu te vor lăsa să calci strâmb. Dacă nu vei face acest lucru, vei descoperi împreună cu partenerul de viață noi valențe ale sexualității în cuplu.

 

PeștiPești

Este timpul să faci ce vrei tu, nu doar ce vrea partenerul. Nu-ți fie rușine să-ți dezvălui fanteziile și dorințele din punct de vedere sexual. Folosește chimia care te leagă de partenerul de viață, discutați despre aceste aspecte, deoarece dragostea pe care o creezi este dragostea pe care o trăiești.

 

Sursa: sfatulparintilor. ro

Miss Universitate 2013
Articolul anterior
Antonia o mamă iresposnsabilă! Află de ce?
Articolul următor
Alte articole interesante