Horoscop special – racii și gemenii în 2017

La nativii din zodia Rac întâlnim răsturnări de situaţie, treceri de la o stare de total dezavantaj la prosperitate. Viaţa Racilor pare că se învârte intr-un carusel, începutul anului aducând schimbări greu de suportat, dar cu urmări pozitive.

separator

777027l-640x0-w-f427ac7c

Jupiter se află în casa a IV-a a Racului încă din 2016, iar în 2017 va fi implicat în conflict cu Uranus şi Pluto, aflaţi în casa carierei, respectiv a relaţiilor Racului. De aceea, investiţiile şi economiile făcute în trecut vor fi date peste cap, producând un haos în prima jumătate a anului.

Din august însă, situaţia se schimbă în mod favorabil, iar veniturile cresc. Din octombrie, Jupiter intră în casa iubirii și a speculațiilor financiare, favorizând cultivarea talentelor pentru ca, în următorul an, nativii să poată evolua în plan profesional, chiar dezvoltând afaceri bazate pe hobby-uri sau pe plăceri personale. Datorită lui Saturn, lucrurile se vor mişca pozitiv, Racii realizând parteneriate şi legături importante.

În dragoste, Racii vor trece peste hotărârile ce li se păreau grele, legând noi relaţii, jonglând cu sentimentele şi desfăşurându-se pe plan sentimental cum se vor simţi bine. Sănătatea Racilor rămâne un punct sensibil până la sfârșitul anului, dar în comparaţie cu anul precedent, se va observa o creştere a energiei şi un tonus mai bun.

Citeşte continuarea pe emmazeicescu.ro!

Xenia Deli are un tatuaj într-un loc bine ascuns. Vezi cum arată!
Articolul anterior
Escrocii care profitau de numele Andreei Marin au fost găsiţi
Articolul următor
Alte articole interesante