Horoscopul atracției sexuale

Sunt sigură că nu de puține ori ai citit despre faptul că compatibilitatea sexuală ideală între zodii ține nu doar de 

separator
înclinația astrală, ci și de anumite reguli. Mai jos descoperă câteva din secretele erotismului în funcție de zodii și află cum îl poți cuceri definitiv pe alesul inimii tale.

p_14073_766x350-10-85

Compatibilitate sexuală pentru nativul Berbec

Pentru bărbatul din zodia Berbec, spontaneitatea și dinamismul sunt de primă importanță. De asta, dacă vrei să-l cucerești definitiv pe nativul acestui semn, trebuie să-l suprinzi și să fii extrem de directă în exprimarea dorințelor tale.

Nativul din Taur

Bărbatul Taur se dovedește a fi un iubit metodic și extrem de priceput în arta dragostei. El are nevoie de stabilitate și de încredere. Și cum este un semn de Pământ, Taurul are o fire senzuală, atrasă de plăcerile tactile și gustative. Astfel, un preludiu lung așezonat cu mângâieri și îmbrățișări, un masaj cu ulei aromat și câteva delicii gustative îl vor cuceri definitiv.

Nativul din Gemeni

Jocurile de cuvinte și discuțiile stimulatoare sunt ingredientele necesare pentru a-l cuceri definitiv pe nativul din zodia Gemeni. Pentru el, creativitatea în gândire și acțiune, dublată de comunicare verbală reprezintă secretul împlinirii pe toate planurile.

Nativul din Rac

Nativul din zodia Rac este unul dintre cei mai tandri și iubitori bărbați ai zodiacului. De aceea, dacă vrei să-l cucerești, acordă-i tot timpul necesar pentru a se deschide. Declara-ți iubirea cât mai des posibil și răsfață-l cu cadouri romantice și gesturi pline de afecțiune.

Nativul din Leu

Bărbatul din zodia Leu adoră să fie pus pe un piedestal și să se bucure de un frumos spectacol dat doar în cinstea lui. O cină romantică, cu lumânări și declarații romantice, este preludiul ideal pentru el.

Nativul din Fecioară

Bărbatul din zodia Fecioară este un perfecționist. De aceea, pentru el și actul iubirii trebuie să fie perfect. Fecioara are nevoie de multă conexiune fizică pentru a se putea detașa de lumea mentală. Astfel, o baie cu multă spumă, un masaj delicat sau câteva atingeri senzuale îi vor trezi toate simțurile.

Nativul din Balanță

Bărbatul din zodia Balanță este foarte atras de eleganța în vorbire și gesturi, dar și de miile de detalii romantice ale unei povești de iubire. De aceea, fermecă-i privirile printr-o ținută elegantă sau niște desuuri grațioase. Iar în pat, nu-ți fie frică să preiei controlul.

Nativul din Scorpion

Bărbatul Scorpion adoră misterele dragostei. Surprinde-l printr-un telefon sau mesaj îndrăzneț și promite-i momente de plăcere intensă în doi. Mizează pe puterea de atracție a dantelei negre și a unor desuuri cât mai provocatoare. Implică-te cu pasiune în jocul seducției, însă fii pregătită să cedezi la un moment dat controlul.

Nativul din Săgetător

Pentru a-l cuceri definitiv, acordă-i toată libertatea de care are nevoie, păstrează o atitudine degajată și…fii pregătită de joacă. Mai ales dacă este vorba de explorarea unor locuri noi și pline de culoare.

Nativul din Capricorn

Deși în general pare rezervat și serios, bărbatul din zodia Capricorn poate fi unul dintre cei mai pasionali iubiți. Însă pentru a-și oferi inima definitiv, acest bărbat are nevoie de o parteneră la fel de stabilă în dragoste precum este și el. Dedică-i timpul și atenția ta, mizează pe o eleganță temperată și pe un scenariu clasic de seducție urmărit pas cu pas, iar bărbatul din Capricorn va fi cucerit.

Nativul din Vărsător

Bărbatul Vărsător este unul dintre cei mai nonconformiști iubiți ai horoscopului. Pentru a-i menține interesul treaz, trebuie să-i împărtășești dorința de comunicare și deschiderea către a încerca lucruri noi. Iar dacă îi propui o escapadă seducătoare în miezul zilei sau al nopții, poți fi sigură că bărbatul Vărsător va fi pe deplin cucerit erotic.

Nativul din Pești

Pentru a cuceri definitiv inima bărbatului Pești, fii dispusă să preiei controlul în sfera erotică și descoperă-i fanteziile bogate pas cu pas. Declară-i cât de minunat este și cum simți că sunteți făcuți unul pentru celălalt, iar bărbatul din Pești te va iubi cu o atenție și dedicare fără seamăn.

Sursa

Aleona Vodonaeva, într-o sesiune foto, alături de fiul ei!
Articolul anterior
Vlad Filat și Angela Gonța sunt oficial soț și soție!
Articolul următor
Alte articole interesante