Horoscopul sexual 25 – 31 martie!

Chiar de la început, luna martie s-a promis a fi dificilă și cu multe întorsături. Săptămâna aceasta însă astrologii ne asigură că este una favorabilă în ceea ce privește viața sexuală, iar fiecare femeie va dori să lase inhibițiile și să-și demonstreze aptitudinile sexuale. Vezi și tu ce ți-au prezis astrele în funcție de zodie.

separator
zodiile2

BerbecBerbec

Natura te-a înzestrat cu tenacitate şi rigiditate, care se reflectă și în viaţa ta intimă. Șăptămâna aceasta vei fi egoistă în pat, deoarece vrei să obții plăcere maximă de la partenerul tău. Îţi place să experimentezi şi nu vei fi mulţumită doar cu o poziţie, ci vei domina în relația intimă.

TaurTaur

Fermecătoare şi elegantă, capricioasă şi senzuală – așa vei fi în săptămâna aceasta. Vrei ca partenerul să te înțeleagă, să te iubească şi să te respecte. Pui mult accent pe sinceritate, deși curiozitatea te poate împinge în braţele unui alt bărbat.

gemeniGemeni

Pe de o parte ești inteligentă, perceptivă şi analitică, pe de altă parte – senzuală, romantică și plină de farmec. Vrei ca persoana de lângă tine să-ți ofere respect și afecțiune. Săptămâna aceasta dorești să-ți dezlănțui fanteziile tale sexuale.

racRac

Muncești din greu să fii puternică, independentă și încrezătoare, şi nu recunoști slăbiciunile tale. În această săptămână astrele prevăd că vei fi cu adevărat senzuală și plină de pasiune și vei oferi plăcere totală partenerului tău. Dacă el nu îți va răspunde la firea feroce, vei deveni rapid capricioasă şi irită.

LeuLeu

Ai un farmec, o eleganță și un stil care sunt capabile să întoarcă capul oricărui bărbat. Însă, în momentele de intimitate partenerul tău va simți lipsa ta de pasiune și senzualitate. Totul se datorează dezinteresului tău față de sex.

fecioaraFecioara

Dotată cu calm şi echilibru întotdeauna, evaluezi cu luciditate fiecare situație. Aspectul tău fermecător şi plin de tandreţe va face ca iubitul să se bucure cu adevărat de sex.

BalanțaBalanța

Fanteziile erotice şi dorinţa de a face sex, sunt prevăzute în subconştientul tău. Deși astrele spun că sexul nu este un scop în sine, acesta ocupă un loc important în viaţa ta. Săptămâna aceasta te vei transforma mai mult în amanta lui, deoarece vei dori să-i dictezi regulile.

scorpionScorpion

Misterioasă și fatală- așa spun astrele despre tine. Pasiunea ta nu cunoaşte graniţe şi toate acţiunile sunt subordonate unui singur scop – pentru a obţine plăcere maximă în sex și dragoste.

sagetatorSăgetator

Ești o parteneră minunată pentru barbați – curioasă şi amuzantă. Săptămâna aceasta în ceea ce privește viața sexuală, ești extrem de atractivă pentru sexul opus, dar pe măsură ce adăugi energie puternică, lucrurile devin de neoprit și relațiile tale intime, pot scăpa de sub control.

CapricornCapricorn

Indiferent de circumstanţe, reușești să-ți păstrezi calmul şi să arăți bunul simţ, chiar şi în situaţiile cele mai critice. Bărbatul va căuta intimitate alături de tine, iar tu nu o refuzi deoarece astfel acumulezi experiență în sex. Săptămâna aceasta  partenerul va rămâne uimit de temperamentul înflăcărat şi pasiunea de foc pe care i-o arăți.

VărsătorVărsător

Ești întotdeauna înconjurată de mulţi prieteni care sunt atrași de tine, de ingeniozitatea, farmecul, sociabilitatea şi capacitatea de a crea o atmosferă plăcută şi relaxantă. Însă în viața intimă ești cu totul diferită. Inhibițiile pun stăpânire pe tine și acest lucru îndepărteză omul drag.

pestiPești

Te refugiezi în propria ta lume imaginară de vise şi speranţe. Și cum ești dotată cu o imaginaţie bogată, depui eforturi pentru ca partenerul să devină un super-erou, care este în măsură să îți satisfacă orice capriciu. Săptămâna aceasta vrei să flirtezi, pentru a provoca fantezii masculine.

text: Iulia Arnaut

Sursa: zodiac.zzat.net

De la un corp perfect la o siluetă plinuță, cu colacei și celulită!
Articolul anterior
Supă cremă de roşii
Articolul următor
Alte articole interesante