Horoscopul sexual al lunii august!

Luna august pentru mul

separator
ți va fi una fericită și plină de noutăți bune. Cei care deja au un om drag alături, vor ajunge să-l prețuiască și mai mult. În schimb, cei care sunt singuri, vor putea întâlni a doua jumătate. Important este să găsești modalitatea de a-l înțelege și a-i cunoaște caracterul. Citește mai jos ce îți prezic astrele pentru luna august.

horoscop-sexual

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

berbecÎn această lună nativii din zodia Berbec vor căuta o relație mai profitabilă, iar într-un final din mai mulți candidați vor alege pe cel mai bogat, frumos și cu prespective.  Și asta nu din lăcomie, ci pentru că privesc spre un viitor fără griji. Tot ce este posibil ca în această perioadă să începeți să vă gândiți la planuri de viitor și vrei ca alături să fie un bărbat care te va putea susține.

Dacă însă deja ai pe cineva, vei dori să faci o schimbare în relația voastră.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

taurPentru tauri prima parte a lunii va fi destul de dificilă, mai ales în plan sentimental. Vei avea impresia că partenerul te ignoră sau nu-ţi oferă suficientă încredere sau atenţie. Și asta deoarece persoana iubită trece prin momente grele pe care trebuie să le depăşiţi împreună.

Acesta va fi un motiv suficient să-ți dorești o schimbare de ambiață și te vei strădui să vii cu ceva nou în viața voastră intimă. Cei care nu au un partener stabil, vor căuta să nu-și irosescă timpul, ci să găsească pe cineva potrivit.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

gemeniÎn august, viaţa ta socială pare să fie animată, iar odată cu numeroasele oportunităţi de socializare apar şi şanse în dragoste. Vei întâlni persoane interesante, iar grupurile de prieteni, colegi sau asociaţi îţi pot aduce ceva fluturi în stomac pentru că cineva este clar cu ochii pe tine.

Viața sexuală devine una plină de pasiune, iar schimbările plăcute te vor binedispune. Spre sfârșitul lunii vei dori să rămâi liberă, fără obligații inutile.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

racLuna aceasta poţi întâmpina unele dificultăţi în dragoste. Nu te poţi bucura de libertate în relaţia actuală, iar constrângerile îţi aduc nefericire. Ai nevoie fie să ieşi dintr-o astfel de relaţie, fie să construieşti una nouă. Oricare ar fi varianta, nu ai prea mult succes luna aceasta, nici în plan sentimental, nici în alte palnuri.

 

Leu (22 iulie – 22 august)

leuLuna august este una incendiară pentru tine în plan sentimental. Venus şi Marte se află în conjuncţie cu Soarele întreaga lună, ceea ce îţi aduce mai multe oportunităţi amoroase ca niciodată. Te poţi îndrăgosti, iar dacă ai pus ochii pe cineva, acum este şansa ta. Eşti atrăgătoare, cuceritoare şi absolut irezistibilă, ceea ce evident nu va trece neobservat.

Luna aceasta poate fi cea mai favorabilă lună pentru tine ca să construiești o relație nouă sau să ameliorezi problemele din relația actuală. Acum ai această șansă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

fecioraÎntreaga lună vei avea impresia că ceva parcă nu merge în viaţa ta sentimentală. Vrei să înţelegi ce se întâmplă, ce simţi tu cu adevărat sau ce simte partenerul tău. Eşti într-o stare de nesiguranţă şi vrei să afli răspunsuri. Abia în a doua parte a lunii vei reuşi să simţi acea conexiune specială dintre tine și persoana iubită.

Pentru cei care nu au o relație, situația nu va fi diferită. Ești într-o stare de incertidune și nu știi ce să faci în viitor.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

balantaLuna august este una neobişnuită pentru tine. Indiferent în ce direcţie vor evolua lucrurile, unul este cert: vei avea parte de evenimente majore. În casa celor care sunt în cuplu vine Soarele, Uranus, Venus şi Marte. O astfel de aglomeraţie anunţă situaţii incendiare. Te îndrăgosteşti iremediabil, ai aventuri extraordinare sau din contră, despărţiri zbuciumate şi răsturnări de situaţie. Fii pregătită!

Pentru nativii care nu au pe nimeni alături, energia este cea care va pune stăpânire. Cauți aventuri, distracții și situații vesele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

scorpionÎn prima parte a lunii laşi dragostea pe loc secund, pentru că eşti mai mult axată pe carieră şi viaţă profesională. Abia din a doua parte a lunii, odată cu intrarea lui Venus în Casa Cuplului, viaţa ta amoroasă începe să ia avânt. Ești atentă la fiecare acțiune, la modul cum vorbești și mai ales la cum te porți cu oamenii din jur.

 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

sagetatorViaţa ta sentimentală în luna august va exploda pur şi simplu! Toate astrele par să fie alături de tine şi să-ţi ofere o gamă cât mai variată de experienţe. Te îndrăgosteşti, flirtezi și ai oportunităţi amoroase extraordinare. Eşti predispusă să te laşi pradă aventurilor şi sentimentelor de moment, iar asta îţi poate crea probleme dacă ai o relaţie stabilă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

capricorn

 

În luna august, viaţa ta amoroasă va fi marcată de discreţie, retragere şi intimitate. Tu şi partenerul tău vă îndreptaţi atenţia asupra căminului, a vieţii voastre în doi şi nu prea aveţi chef să socializaţi. La finalul lunii este posibil să ieşiţi din această stare.

 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

varsatorAi parte de nenumărate oportunităţi în dragoste în luna aceasta. Nu rata ocazia, pentru că Jupiter este alături de tine şi îţi aduce flirturi, declaraţii, conversaţii sau întâlniri. Însă nu uita să oferi și tu ceea ce primești. Dacă vezi că cei din jur te răsfață, nu neglija acest lucru și arată că tu poți fi la fel de pasională.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

pestiViaţa sentimentală se împleteşte în luna august cu cea financiară. Tu şi partenerul tău vă concentraţi atenţia asupra chestiunilor materiale. Lăsaţi romantismul deoparte pentru a vă concentra asupra problemelor practice.

Persoanele care nu au un partener își vor concentra atenția și puterile asupra situației financiare, deoarece dorința de a avea un capital financiar stabil este mai mare decât dorința de a avea un partener. Din acest motiv cauți aventuri pentru o seară.

Mihai Ghimpu și-a arătat mușchii la piscină!
Articolul anterior
S-a îngrășat. Andreea Raicu, la plajă!
Articolul următor
Alte articole interesante