Iată de ce nu vei fi niciodată bogat!

Potrivit multi-milionarului american Steve Siebold, „toată lumea are aceeaşi oportunitate de a obţine bunăstarea materială”, însă, nu toţi avem parte de ea din anumite cauze. Iată care sunt principalele!

separator

646x404

Puneţi prea mult accent pe economisire şi nu suficient pe câştig

Economisirea este crucială pentru atingerea bunăstării, dar este bine să nu vă focusaţi atât de mult pe economisire încât să începeţi să neglijaţi câştigul, cel din urmă fiind acela pe care se concentrează oamenii bogaţi.

Nu faceţi investiţii

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a câştiga mai mulţi bani pe termen lung este să îi investiţi şi cu cât mai devreme începeţi să investiţi, cu atât mai bine. O modalitate uşoară de a testa terenul investiţiilor este aceea de a începe să economisiţi pentru pensionare folosind conturi în care banii voştri să fie investiţi în acest scop.

Vă mulţumiţi cu un salariu stabil

Oamenii aleg de cele mai multe ori să fie plătiţi în funcţie de timpul de lucru – prin salarii stabile sau pe ora de muncă – în timp ce oamenii bogaţi aleg să fie plătiţi în funcţie de rezultate şi sunt, de regulă, liber profesionişti.

Cumpăraţi lucruri pe care nu vi le puteţi permite

Dacă trăiţi peste posibilităţile pe care le aveţi, nu vă veţi îmbogăţi. Chiar dacă începeţi să câştigaţi mai mult sau vi se oferă o mărire consistentă, nu folosiţi această justificare pentru a vă permite un stil de viaţă excentric.

Urmaţi visul unei alte persoane, nu al vostru

Dacă vă doriţi să aveţi succes, trebuie să vă placă ceea ce faceţi – aceasta înseamnă să vă stabiliţi şi să vă urmaţi pasiunea. Prea mulţi oameni fac greşeala de a urma visul altcuiva – precum cel al părinţilor – conform lui Thomas C. Corley, care a petrecut cinci ani cercetând milionari.

Citește coninuarea pe adevarul.ro!

Angelina Jolie are o sosie! Seamănă ca două picături de apă!
Articolul anterior
Tany Vander se face nutriţionistă?
Articolul următor
Alte articole interesante