Idei originale pentru alegerea unui cadou de Crăciun

La prima vedere pare destul de ușor să alegi un cadou pentru cineva drag, fie că e vorba de mama, tata, iubit, soț, frate sau soră. Dar, de faprt nu e chiar așa. Singurul lucru de care trebuie să ții cont la alegerea unui cadou, este că suntem foarte diferiti. De aceea, ar trebui să te gândești la un „dar folositor și potrivit”persoanei alese. Mai jos, ți-am pregătit pentru inspirație, câteva idei  de cadouri!

separator

Șosete groase
Cred că acesta este unul din cadourile tradiționale pentru oricine. E și mai interesant dacă aceste șosete sunt lucrate manual…chiar de tine. Nu sugerez, ca ar fi cazul să înveți să împletești, dar dacă știi să faci acest lucru ai o bilă albă în plus în favoarea ta!

Ceas clasic sau smartwatch
Ceasurile se află în topul celor mai bune cadouri în orice timp. Mai nou, ceasurile clasice au fost înlocuite de ceasuri smart care urmăresc bătăile inimii, pot fi conectate la smartphone și afiseaza o mulțime de informații utile despre organism. Cum majoritatea oamenilor sunt atrași de tehnologie, un smartwatch este cu siguranță un cadou de lux, cel puțin inedit.

Cană cu un mesaj personalizat
Mesajul personalizat o poate transforma într-unul din cele mai haioase cadouri. Totul depinde de imaginația ta și de modul în care știi să interpretezi relația pe care o ai cu cineva drag. Dacă e ceva ce nu i-ai spus încă, acum poate fi momenul oportun!

Un pulover sau o pijama
Ar fi alegerea perfectă pentru a transmite următorul mesaj „Îmi doresc foarte mult să-ți fie cald și bine!”

Portofel de piele
Pielea continuă sa fie un material de lux, foarte rafinat și rezistent. Oricine va aprecia un astfel de cadou.

Cosmetice sau produse de îngrijire corporală
Acestea niciodată nu sunt prea multe. Oricând este o idee bună sa oferi cadou cosmetice. Alege ambalaje cât mai drăguțe și recipiente sugestive, în culori plăcute.

Cărți
Carțile reprezintă o sursă importanta de cadouri tradiționale la prețuri mici. Gândește-te cum este persoana pentru care pregătești cadoul și va fi mai ușor să gasești cartea potrivită.

O pereche de mănuși
Nu trebuie să uităm că e iarnă, e frig și mâinile trebuie protejate.

Papuci de casă
Dar nu-i oferi așa pur și simplu. Adu o notă personală lucrând puțin la ambalaj.

Bijuterii
Reprezintă o alegere de lux. Crăciunul poate fi momentul ideal pentru a oferi un inel sau o perche de cercei.

Geantă
Pasiunea femeilor pentru genti nu are limite. Deși considerate cadouri traditionale pentru femei, gențile pot aduce multă bucurie și bărbaților.

Parfum
Majoritatea dintre noi adoră parfumurile, dar în general alegerea unei esențe poate fi o chestiune complicată. Daca tu cunoști foarte bine gusturile celui căreia vrei să-i cumperi un parfum, atunci vei avea toate șansele ca darul tău să fie extrem de apreciat.

O excursie într-o altă țară
Mi se pare o idee extraordinară de cadou și având în vedere cât de multe reduceri găsești în această perioadă. Viena, Roma, Paris … oricine va aprecia o escapadă într-un oraș european.

Un bilet la un concert de muzică clasică
De Craciun și Anul Nou se organizează o mulțime de evenimente de muzică clasică. Acesta poate fi unul din cele mai inedite cadouri de Crăciun – așează biletul într-o cutie voluminoasă frumos ambalată, chiar sub brad.

Vă dorim sărbători frumoase alături de oamenii dragi și un An Nou fericit!

Tort de mere – o prăjitură festivă pregătită cu mult drag de Adriana Ochișanu
Articolul anterior
Află la ce oră este mai bine să faci sport
Articolul următor
Alte articole interesante