Idei pentru un randevu cu soţul!

Căsătoria nu e un motiv să uitaţi de momentele frumoase ce vi le ofereaţi la începutul relaţiei si mă refer la acele întâlniri pline de romantism. Ar fi un bun motiv să vă redescoperiţi.

separator
Idei pentru un randevu cu soţul!

Invită-l la o plimbare și vizitați locurile „voastre” pline de amintiri frumoase. Cu siguranţă fiecare cuplu are aşa ceva. Poate fi parcul, unde aţi avut prima întâlnire, sau cinematograful unde pentru prima dată v-aţi sărutat. Reînprospătaţi-vă memoria, sunt sigură că va aduce plăcere ambilor parteneri.

Descoperiţi şi încercaţi împreună noi hobby-uri şi preocupări. Încercând ceva nou vă veţi apropia şi mai mult unul de celălalt şi veţi adăuga o doză de romantism relaţiei voastră. De exemplu, v-aţi dorit să învăţaţi să dansaţi tangou, înscrieţi-vă la o sala de dans. Dacă soţul priveşte cu sufletul la gură raliurile, mergeţi la karting. Chiar dacă nu vă vor reuşi lucrurile din prima, emoţiile pozitive vă sunt garantate!

Tango Dancers

Ieşiri culturale. Pentru o dezvoltare multilaterală organizează ieşiri la teatru, concerte sau expoziţii. Ideeal este atunci când gusturile voastre în materie de artă coincid. În caz contrar, fă în felul următor: o zi – lasă-l pe el să aleagă unde veţi merge, în altă zi – tu. Astfel veţi evita conflictele şi veţi afla mai multe unul despre altul.

Înapoi în copilărie.  Chiar dacă sunteţi maturi nu vă fie frică uneori să cădeţi în mintea copiilor. Mergi cu soţul la o gradină zoo, într-un parc de distracţie, la circ, daţi-vă cu rolele şi mâncaţi vată dulce sau îngheţată. Astfel de distracţii vă vor apropia şi mai mult şi nu vor permite rutinei să-şi facă loc în relaţia voastră.

 

Couple on bench

Clasic. Nimeni nu a anulat întâlnirile frumoase la un restaurant. Chiar dacă tu sau soţul tău gătiţi bine, lasaţi această îndeletnicire pentru o seară. Pune pe tine o rochie superbă şi coafează-te, iar soţul poate îmbrăca un costum. Mergeţi să petreceţi o seară romantică la lumina lumânărilor, savuraţi delicii culinare şi lasaţi la o parte grijile cotidiene!

o-cina-romantica-in-stil-gourmet-uimeste-ti-jumatatea-cu-preparate-care-vor-incendia-atmosfera_size1

Ai grijă de relaţia voastră!

Foștii concurenți de la „Vocea României” se reunesc pentru o cauză nobilă
Articolul anterior
Valy Boghean și-a îmbrăcat “Boschetar”-ul
Articolul următor
Alte articole interesante