Imaginea care a sensibilizat întreaga lume. Vezi ce gest a făcut un bărbat pentru soția sa

Adesea facem promisiuni, rostim cuvinte marețe, ne declarăm iubirea în văzul lumii și într-un final ne rezumăm doar la atât, apoi după o scurtă perioadă de timp, spunem că dragostea durează doar trei ani. Bineînțeles, cuvintele sunt frumoase, mângâietoare, însă faptele sunt cele care salvează o relație de cuplu. Vezi fotografia postată pe Facebook de un bărbat și care a cucerit inimile internauților. Admiră, cum un bătrânel îi dă soției sale înghețată cu lingurița, într-o parcare. Un moment parcă nesemnificativ la prima vedere, în special pentru tinerii, care sunt obișnuiți cu astfel de gesturi, păcat că după o anumită vârstă unii uită cu desăvârșire de acestea.

separator


Iată și mesajul bărbatului care a surprins acest moment de tandrețe:

“Azi am dus copiii la piscină și, la întoarcere, ne-am oprit să luăm înghețată. Când am ajuns în parcarea restaurantului, am văzut acești doi bătrânei care m-au emoționat.
El stătea pe marginea scaunului din față și îi dădea soției înghețată cu lingurița. Ea era în spatele mașinii și părea destul de bolnavă. Soțul, care avea și el în jur de 80 de ani, i-a pus un șervețel la gât și îi dădea să mănânce încet, cu atenție. O dovadă de iubire absolut minunată”.

Fotografia a strâns peste 100.000 de reacții și a fost distribuită de 12,481 de oameni.
Sursa

Află ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie
Articolul anterior
O femeie însărcinată în 28 de săptămâni a ajuns în stare gravă la spital, după ce o parte din abdomenul ei a explodat
Articolul următor
Alte articole interesante