Încearcă aceste trucuri pentru nopți de vară incendiare!

Știai că zilele călduroase încing atmosfera din dormitor? Iar pentru a-i oferi o plăcere de neuitat partenerului, îți oferim câteva idei care vă vor ajuta să vă răcoriți puțin.

separator
sex

1. Deși sună mai mult a contradicție, află însă că atunci când răcești puțin corpul partenerului, el va deveni mai înfierbântat. Încearcă să pui în frigider câteva fructe, apoi folosește-le cu îndemânare pentru a-l răcori.

2. Cuburile de gheață sunt cele mai la îndemână metode atunci când vorbim de sex. Iar pentru a îndulci viața voastră de cuplu, încearcă să le dai o aromă. Mierea, înghețata de vanilie, ori un baton de ciocolată sunt cele mai clasice gusturi.

3. Vara renunțăm la haine, iar acesta este cel mai bun moment pentru a ne cumpăra cea mai frumoasă lenjerie intimă. Ține o zi întreagă colierul de perle în frigider, iar seara roagă-l pe iubit să ți-l pună la gât. Moment numai bun pentru a renunța la haine și pentru a completa lenjeria intimă și perlele cu o pereche de pantofi cu toc.

4. Acum, cu 30 de grade în termometru primul lucru care vrem să-l facem când ajungem acasă este un duș. Profită de această ocazie și de aroma îmbietoare a gelului de duș pentru a crea atmosfera perfectă a unui duș în doi.

5. Cea mai bună metodă de a vă bucura unul de celălalt pe timpul verii, dar fără să vă gândiți cât este de cald în dormitor, este să profitați de răcoarea dimineții.

Sofia Rotaru și-a dus familia în satul ei natal!
Articolul anterior
Kate Middleton, de la o studentă ștearsă la un stil regal!
Articolul următor
Alte articole interesante