Încearcă terapia „Te iubesc”

Tuturor ne place să credem că știm să iubim și, indiferent dacă avem sau nu o definiție pentru această stare, o considerăm unul dintre cele mai pure sentimente omenești.

separator

Alege-Bărbatul-alături-de-care-te-simți-Femeie

Știi însă că iubirea poate deveni tratament?
Știi că iubirea devine, chiar la un nivel fizic, pansament chiar pentru unele afecțiuni grave?

Îți mai aduci aminte de nopțile cu temperatură și dureri de cap, când, vegheată de mamă, alinarea acesteia îndepărta orice urmă de spaimă? Când iubirea mamei față de puiul bolnav tămăduia durerile?
Dar când persoana iubită îți masa genunchiul rănit și toată durerea dispărea într-o secundă? Ori când, cu un masaj, orice neplăcere era îndepărtată imediat și o stare de bine îți învăluia trupul?

cuplu-fericit-1_b09097f938e741

Zi de zi avem dovada faptului că iubirea face minuni în ceea ce privește starea mentală, emoțională, fizică, iar descoperirile din lumea medicală confirmă acest lucru: persoanele care dăruiesc și primesc iubire sunt mai fericite, iar fericirea prelungește durata vieții, îndepărtează stresul și oboseala, scurtează perioada de vindecare a leziunilor, îndepartează depresia, îmbunătățește memoria și puterea de concentrare, etc.

Nu-te-iubesc-cu-inima-ci-cu-sufletul-meu

Mai mult decât atât – sunt cunoscute cazuri de remisie a leucemiei în întreaga lume, cu ajutorul „terapiei cu iubire„. Astfel, persoanele bolnave care sunt înconjurate de iubire și grijă, răspund evident mult mai eficient tratamentului medicamentos pe care îl urmează.

Nu degeaba leucemia este numită și „boala sufletelor triste„.

Nu-ți fie frică să iubești și nu te teme să fii iubită – astfel vei avea parte de cel mai natural tratament posibil!

Sursa

Moldoveanul Valeriu Guțu a intrat în top 10 la Mister World 2014!
Articolul anterior
Băutură tonică pentru ficat
Articolul următor
Alte articole interesante