Indicii că iubitul tău nu vrea o relație serioasă!

Nu ești sigură de intențiile iubitului tău? Vrei să afli dacă are planuri serioase? Citește indiciile de mai jos pentru a afla ce-și dorește, de fapt, de la tine!

separator
articole_9533

1. Nu te-a prezentat părinţilor

Nu doar că nu i-ai întâlnit vreodată familia, dar nici măcar nu menţionează că pe viitor ar putea avea loc vreun astfel de eveniment. E adevărat că mulţi bărbaţi au nevoie de curaj şi timp (de ordinul săptămânilor sau lunilor) pentru a-ţi face intrarea, întrucât sunt confuzi şi nu reuşesc să înţeleagă repede dacă fata pe care au ales-o este ultima și unica.

Însă, dacă trec 2 luni, iar tu nu i-ai văzut părinţii, nici măcar după ce i-ai cerut să facă prezentările, atunci fugi de el cât poţi de repede. Ai pierdut deja destul timp!

2. Continuă să păstreze o aură misterioasă

A făcut pasul întâi pentru că – surpriză – locuieşte cu părinţii şi nu a avut încotro dacă a vrut câteva nopţi fierbinţi, iar tu nu l-ai invitat la tine. Însă menţine în continuare un aer misterios, nu-ţi spune ce gândeşte, ce planuri de viitor are, ce vrea să facă cu viaţa lui. Dacă e așa, trebuie să ştii că nu ai tras încă lozul cel mare!

3. Se comportă ca un burlac

Să presupunem că aţi trecut şi pasul 2, vorbiţi deja fără ascunzişuri despre cum va fi când veţi avea casa voastră, când vă veţi muta împreună, căsătoria e următorul nivel în relaţia voastră etc. Cu toate acestea, el continuă să se comporte precum un adolescent, face multe promisiuni, dar nu mişcă un deget pentru a le îndeplini.

Colindă cluburile cu amicii, calculează ieşirile doar cu tine pentru a le echivala apoi pe cele cu băieţii, ia decizii de unul singur care vă afectează pe amândoi? Relaţia voastră este, pentru el, ceva distractiv, se gândeşte la voi ca la 2 parteneri de amuzament, nicidecum ca la o echipă care ar putea construi o viaţă. Poate fi îndrăgostit lulea de tine, dacă nu e serios şi nu-şi doreşte nimic mai mult decât plăcere, caută altceva!

sursa

Vezi ce funcție are acum Maia Sandu!
Articolul anterior
Cătălin Josan și-a făcut casă în PMAN!
Articolul următor
Alte articole interesante